Ja uopće ne znam koji su njima prihodi. To što su prodali više od 50% stadiona u pretplatama, im je zapravo o direktan gubitak. Zaradili bi duplo da su dali najviše trećinu u pretplate. Ali oni žive od mitova, 100k članova di pola članova ni nezna da su članovi.
Imaju jednog ili dva jača sponzora i to je to uz marketing. Zaradu od Europe nemaju. A plaće za igrače raste iz godine u godinu. Nekako sumnjam da bi 8 milja od transfera bila dovoljna za popunit budžet od 30 milja — Ludovic IX
Kaže Čurković u podcastu, podosta uvjerljivo, da Hajduku trenutno nije "priša" prodavati. Odnosno, Pukštas, a ni Vušković nisu trenutno u potrebitom izlogu.
Tako da neku lovu očito imaju. 85 000 članova, 15 000 trenutnih preplata, tematski park i ogromni prihodi iz fan shopova.
Prošao sam nedavno pokraj njihovog shopa u Zadru. U srcu Kalelarge, radni dan 11 sati, 35 stupnjeva, ispred shopa red 15-20 metara ljudi za ući unutra. Dodaj još shop u Makarskoj i Splitu.
Ogromne novce oni zarađuju od fan shopa, nama su te cifre nedostižne. Pogotovo prodaja ljeti plus što redovito izbacuju nove kolekcije. Print Livaje, Prgava familija, Mišo Kovač, Sloboba navijačima... — blackbully
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.