Hajduk je ostavio sve bitne igrače koji su sad konačno skupa par godina i počeli su loviti Leku i ono što želi. Brzo im se razvio Pukštas koji je danas puno bolji igrač nego je bio na početku prošle sezone. Doveli su par dobrih zamjena, a Odidja je profilom taj koji može rasteretiti Krovinovića i Livaju.
Mi još ne znamo kakvi smo ni kako će nam momčad izgledati za mjesec dana. Onaj tko misli da je Dinamu svejedno jel ode netko od ove četvorice je ili lud ili ne prati HNL. — Zambatine škude
isto tako marcio nitko ne odgovara na naše argumente — mali M
Dinamo je priličan favorit dok god je u ovakvom sastavu, ali Dinamo ima i puno više za izgubit. Nije ulog samo emocija ni titula ni lova koja čini razliku u budžetu ni činjenica da od njih nećeš moći živjeti idućih godinu dana. Ulog je i kredibilitet ovih nekih novih procesa u klubu, bar za dobar dio javnosti, koliko god glup bio takav rezon. — Zambatine škude
Dinamo je priličan favorit dok god je u ovakvom sastavu, ali Dinamo ima i puno više za izgubit. Nije ulog samo emocija ni titula ni lova koja čini razliku u budžetu ni činjenica da od njih nećeš moći živjeti idućih godinu dana. Ulog je i kredibilitet ovih nekih novih procesa u klubu, bar za dobar dio javnosti, koliko god glup bio takav rezon. — Zambatine škude
Ne da rezon nije glup nego upravo taj rezon treba biti osnovni argument budnosti, koncentracije, nabrijanosti. Tko može skužiti neka skuži. Tko ne može, možeš mu napisati Rat i mir na tu temu i opet neće skužiti. — Mali dioničar
Jesi pročitao postove od malog dioničara, zambatinih škuda, maksima i mene? — marcio amoroso
nitko od vas nije pisao u nedavnim raspravama (izuzev možda tebe) do prije par postova. — mali M
Ne kužim ovu logiku, mi ne znamo hoće nam netko otići, a oni znaju da neće, njihov roster je zacementiran. — db-izbjeglica
Oni za svoje nositelje nositelje osim Amera ne mogu zaraditi veliku lovu. Pukštasa neće morati sad prodavati ako im ne propadne ideja s Vuškovićem — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.