• black Olives matter
    61
    Rijeka nije na vrijeme tražila odgodu jer su im kasnije zamijenili domaćinstvo europske utakmice.
  • Mr Anderson
    13.3k
    Rijeki je i glupo trošiti odgodu na ove Kosovare. Nije valjda da se njih boje.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Ne kužim što će Gorici Maloča-glupača?Mr Anderson

Sportski direktor Brkljača je igrao s Maločom pa sigurno su ostali dobri, a eto vidjet ćemo u prvenstvu da li im je odluka ispravna.

U svakom slučaju, ako se za Krizmanića zaista odbilo 2,5 milijuna eura prije 2 sezone, ne znam kak će s klupe Gorice ponovno doći do te “vrijednosti.”
  • black Olives matter
    61
    Ako sam dobro shvatio kolegu s posla, prvu su trebali igrat na Rujevici. Onda ide Hajduk u Splitu, pa utakmica na Kosovu. I to im je bilo ok jer su prve dve doma.
    Sad kad prvo moraju putovat na Kosovo, gube vrijeme na put i bolju pripremu za Hajduk.
  • Jurki
    18.7k
    tu je stvarno puno razloga zašto iznadprosječno kvalitetan igrač ne dospije do prve ligemali M

A gle.onda ocito nije iznadprosjecno kvalitetan igrac.
    Ako je neki igrac kvalitetan za 1.hnl i ako nije bil primjecen. a u to ne vjerujem da bi bilokoji klub odbio igraca koji je upgrade za poziciju koju je do sad imal.
    Danas se sve prati i tesko da i jedan igrac prođe ispod radara nekog kluba.
    Ok da je i tak pehljivi.. ide u rang nize pa ako valja ce isplivati.
    U 99,9 posto slucajeva je do igraca ili je problem kvaliteta ili glava.
  • LeonianWrynn
    162
    Kakva su vaša predviđanja za taj Hajduk?

Smatrate li da će nastaviti pobjeđivati i da će se ta euforija nagraditi, ili će opet imati 70-ak bodova na kraju sezone?

Osobno iz onog što sam vidio zasad u ove 2 tekme + prijateljske, moram priznati da opasno izgledaju
  • Neki tip
    21.3k

Odi molim te na temu HNL s Hajdukom.
  • ksapi
    5.6k

Jako opasno, u 180 minuta su nam napravili 3-4 opasne situacije pres golom :rofl:
  • LeonianWrynn
    162

Jednu tekmu nisu imali Livaju, a opet, mi nećemo sigurno cijelu sezonu imat svu četvoricu od livakovića, Petkovića, šutala i ivanušeca

Ne bi ih ja podcjenjivao
  • ksapi
    5.6k

I drugu tekmu su ga imali pa su nam bili triput pres golom, zabili dva, od toga jedan iz greske koja se rijetko vidja. Nisu baa nista bolji nego zadnjih godina
  • Mr Anderson
    13.3k
    Bolje su odigrali u superkupu bez Livaje nego s njim. Ovako kako smo mi izgubili u petak, gubi se jednom u 20 utakmica. Poklonili smo im pobjedu i to je to. Događa se. Na keaju se mrtvi broje.
  • Bruh
    1.1k
    Zašto nema više HNL sličica i albuma... lagan način za malo pr-a i memorabilije za navijače
  • jp23
    3.2k
    Bilo je priče u ovim panini kolekcionarskim grupama o radu na hnl albumu sa pokojom slicicom legendi i hnl ikona, no čini mi se da je to klasična spika tamo već godinama.

Ne znam jel bio koji album nakon nogomet 2006/07, da nisu albumi samo za specifične klubove (dinamo - nema predaje, osijek ale, i ostali)
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ja sam uvjeren da će Hajduk dobiti Rijeku. Imaju bolju ekipu od Rijeke, igraju kući pred 30 000 navijača, pucaju od samopouzdanja i pozitive nakon pobjede na Maksimiru, Rijeka par dana prije mora na Kosovo igrati europsku utakmicu...baš sve ukazuje na komotnu pobjedu Hajduka.
  • immerwieder
    1.6k
    panini je odbio izdavanje hnl sličica prošlu sezonu,
    nismo im dovoljno veliko tržište
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url