• Dinaminjo
    1.5k
    Sve se vise cini da je Lovrina mama mala maca za pregovore naspram Daria.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Bulat ne, ali ne vidim zašto bi Ljubičić bio upitan...kad je bio u veznoj liniji na proljeće uglavnom bio među boljima, a ima i europsko iskustvo iz Rapida također na osmici.
  • Sajla
    10.9k
    22-godišnjak s 80 utakmica u najvišem rangu španjolskog nogometa... laska da se dovodimo u vezu s takvim igračima, ali ne vjerujem da je to realno. da je kraj prelaznog roka i imamo izborenu LP, možda bih pomislio da ima šanse jer je dečko vidio Olmov primjer. ovako mislim da se radi samo o novinarskim naklapanjima, malo su umiksali i nas da ne vrte stalno iste klubove.
    a bilo bi fora, nismo još imali Baska u ekipi
  • Captain America
    20.4k
    Meni je zanimljivo da još nije došao demantij kao recimo za Pjacu prije par dana.
  • Neki tip
    21.3k
    Ovo je najjača tema svih vremena i žalim zbog svakog slova ikad napisanog protiv ove teme i svake izgovorene riječi koja joj nije išla u prilog.

Moram joj dati svoj skromni doprinos.

Na ovoj stranici:

https://www.footballtransfers.com/en/teams/hr/dinamo-zagreb/transfers/rumours

..spominje se da bi Baturina mogao otići u Arsenal za 17 milijuna eura! Ne mogu vjerovati za kakav sitniš ga ovi daju, ako je to istina, nek svi daju ostavke, pa on se mora razvijati i otići za 35 minimalno!

Na svima poznatoj stranici:

https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/geruechte/verein/419

..stoji da su šanse za dolazak Stojkovića 48%. Mislim, kaj to znači, to je skoro 50-50, ili će doći ili neće doći, ali 48% znači da više neće, nego hoće, a onom Šikiću treba reći da koliko je dobro poslovao s Dinamom, da neće to moći dalje ovako i ucjenjivanje i to sve, ne može, dosta je, 2.2 milijuna uzmi ili ostavi! Ali uzmi, jer Stojković hoće kod nas i šlus i to mora biti barem na 80% već danas, vidi se da neki tovari to uređuju, sigurno je ovih 52% za Hajduk!

Dobio bih ja friških vijesti i s twittera, ali on umire, a i ja sam star pa nemam tamo račun.
  • Zagi
    10.7k
    Samo po onoj gdje ima dima ima i vatre...
    Nakon potpisivanja Maxima smo povezivani sa pola francuske lige. Logično, menađeri iskoriste priliku za gurnut svog pulena u fokus. Satriano je izgleda bio realan interes, ovi ostali tko zna.

Odkud sada tračevi iz španjolske lige?
    Osim ako...
  • Kaktus Car
    1k
    Bulat ne, ali ne vidim zašto bi Ljubičić bio upitan...kad je bio u veznoj liniji na proljeće uglavnom bio među boljima, a ima i eurposko iskustvo iz Rapida također na osmici.San Lorenzo

Meni nije jasna fascinacija Ljubičićem, ima slične probleme koji se zamjeraju Bulatu - previše je mekan i slab u duelu za šesticu. Osim toga nerijetko mu je i pozicioniranje upitno. Za Dinamove prilike odličan polivalentan rotacijski igrač, ali i dalje nisam uvjeren da baš može biti starter u Ligi prvaka.
  • Orc123
    12.6k
    6 icu imamo u liku i djelu Misica, a njegova zamjena da ga rastereti malo je Titraui....mlad igrac koji ce se lijepo razvijat uz Miska i za hnl ce biti ok.....
  • San Lorenzo
    19.9k
    Otkud to da je Ljubo mekan i slab u duelu? Čovjek je godinu dana igrao van svoje pozicije i defenzivno bio neprelazan...kardio ima brozovićevski, ulasci iz drugog plana možda nisu kao kod Ademija, ali nije ni daleko, lik je sve ono što moderna osmica treba biti.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    upravo to, u shalke u se ni Jordan larsson nije nadigrao, čak su za njega govorili da je promašaj, u kopenhagenu sve oduševio i već su ga otkupili od shalke za 2 milje. Što znači da Frey nije jedini kojem je bilo teško igrati u shalke u koji se nalazi sada gdje se nalazi u zwaiti. Fray je brutalan igrač i kod nas bi bio mašina definitivno jer i radi za momčad. A mrcina je u 16. Nama treba takav za razbijati bunker jer se petko voli izvući van 16
  • Neki tip
    21.3k
    ima slične probleme koji se zamjeraju Bulatu - previše je mekan i slab u duelu za šesticu.Kaktus Car

Stvar je u tome da Ljubičić ni nije šestica, nego osmica. Odnosno može biti šestica u paru, kao i Bulat, ali to ne znači da su isti profil igrača.

Ljubičić je energičan, žustar igrač, on duele ne gubi jer bježi od njih, nego tu i tamo zbog slabijeg postavljanja, ali njegova duel igra je bitno bolja od Bulatove i zapravo mi uopće nije jasno odakle ideja da njih dvojica imaju "slične probleme". :brow:
  • scooniepenn
    5.1k

Drago mi je da ga je još netko od kolega ovdje gledao u Antwerpu. Nisam mogao vjerovati da mu se osporava kvaliteta, a očigledno ga se nije popratilo u Belgiji. Ja jesam u više navrata jer gledam redovito tu belgijsku ligu. Zanimljiv, otvoren nogomet na gol više se tamo igra pa pogledam skoro svako kolo barem jednu tekmu.
  • Kaktus Car
    1k
    6 icu imamo u liku i djelu Misica, a njegova zamjena da ga rastereti malo je Titraui....mlad igrac koji ce se lijepo razvijat uz Miska i za hnl ce biti ok.....Orc123

Mišić je šestica isto onoliko koliko je Modrić šestica. Mišiću treba netko tko će mu čuvati leđa, svi napadi idu preko Mišića i cjelokupna igra ovisi najviše o njemu, u sredini mora igrati netko tko mu može pomoću u defanzivnom dijelu.

Stvar je u tome da Ljubičić ni nije šestica, nego osmica. Odnosno može biti šestica u paru, kao i Bulat, ali to ne znači da su isti profil igrača.Neki tip

Da, Ljubičić nije šestica, nije ni Bultat, znači fali prava šestica, netko na koga se Mišić može osloniti, a nisam uvjeren da to mogu biti ni Ljubičić, ni Bulat. Glasine vezane uz transfere sugeriraju da su i u klubu toga svjesni.
  • Hrc-Vg
    840
    pa ovaj mali alžirac bi to trebao biti, kaj ne?
  • Patak
    3.5k
    To da bi Titraui bio zamjena Mišiću ćemo tek vidjeti. Možda je Vrbančić ili neki drugi izlazni junior bolji. Igrač koji ima iskustvo samo svoje alžirske lige da će odmah moći participirati u HNLu sam dosta skeptičan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.