• Šteco
    990
    Je ako svi ostaju.
    Najvjerojatnije se Emreliu traži klub, a Ivanušec će do zadnjeg sata prijelaznog roka valjda biti odlazi/ostaje.
    Zagi

Ponavljam, u kontekstu kojem sam napisao i situaciji koju sam obrazložio, nekih igrače bi se riješio.
  • Droljo
    18.7k
    Ljudi nama ako se ozljedi mišić, nek prodamo šutala i jednog od dvojca livi petko. Mi nemrem rudeša dobit. Nije dobro.
    Mene je sada strah i astane. Opet neki splet nesretnih okolnosti i ode europa.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ako se i ispadne od Astane kojom slucajem, ostaje jos i europska liga pa i konferencijska... A nije da bi bio kraj svijeta da se ne udje u grupe, vec se dogodilo prije par godina tako da...
  • Zagi
    10.7k
    A spletom malo drugačijih okolnosti lako je moglo doći do ispadanja od Škupija.
    Možemo samo na sebe utjecati.

Prisjetimo se muke protiv Lokomotive u prvom kolu prošle sezone.
    Izgledamo puno , puno bolje nego u isto vrijeme prije godinu dana.
  • Droljo
    18.7k
    Ja to velim iz konteksta kadra. Mi za mišića zamjenu nemamo već dugo i da moramo slagat igru bez njega ja ne znam na što bi to ličilo...
  • San Lorenzo
    19.9k

Na šta bi ličila igra Reala zadnjih 10 godina da nemaju Modrića, a imaju malo više izbora i novca od nas?
  • Droljo
    18.7k

Oni bez modrića mogu dobiti betis ili bilbao.
    A mi bez miška teško da bi se dobro proveli kod istre ili osijeka... Možda sam i u krivu
  • San Lorenzo
    19.9k
    Pretjeruješ, protiv Bodoa smo lani igrali bez njega i ušli u LP npr.
  • Droljo
    18.7k
    A na nekom uzorku od 10 utakmica? Kak bi tada izgledalo? Karikiram sad malo.
    Po meni tu treba još jedan kao mišić da igra uz njega i da ga mijenja kad ga nema.
  • Lynx17
    4.3k

Nesudeni Dinamovac.
  • emilperska
    11k

Imali smo Ademija i Gojaka u paru, prije tog Ademi Ivanusec. Nelosa kombinacija, a i neusporediva s Bulat Sucic, sto bi se desilo sad bez Misica..
  • Droljo
    18.7k
    Stavio bi igor nekog od stopera u par s bulatom. 100%
  • Ivanmtk
    1.6k
    Koja nepotrebna panika. Šta vam je ljudi? Može li mi netko objasniti čemu? Pokušavam shvatiti, ali možda sam glup, ali stvarno ne vidim razloga za minimum panike...
  • San Lorenzo
    19.9k
    Imali smo Ademija i Gojaka u paru, prije tog Ademi Ivanusec. Nelosa kombinacija, a i neusporediva s Bulat Sucic, sto bi se desilo sad bez Misica..emilperska

Ajmo se nadati da dolazi Kačavenda, onda imaš njega i Ljubu, imaš Bulata, Sučiću još neznamo limite kao ni onom Alžircu...sve su to igrači, osim Bulata, koji nisu tako profinjeni, ali energetski mogu nadomjestiti Mišića na neki kraći period...na duži ga nemože zamjeniti nitko jer je trenutno jedan od najboljih hrvatskih veznjaka.
  • Do kraja2023
    302
    Bravo, apsolutno nepotrebna panika se stvara.
    Transferni rok bi trebal trajat dva-tri tjedna puno manje gluposti bi bilo i zdravije za sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.