petkovic i orsic u toj sezoni koji su nam realno najveca pojacanja u ovoj eri, nista jaca imena u tom trenutku od kaneka, titrauija i maxima. — Nino Bule
Orša je imao 4 gola i 4 asistencije u 7 utakmica azijske lige prvaka. Neka slobodno dovedu tako nekoga. — marcio amoroso
Ovo sada mi izgleda kao standardan transfer rok u Dinamu. — mokoxax468
Ja se sjećam kaj se pisalo po forumuma kad je Orša odlazio i van par ljudi koji su ga voljeli još iz Intera, najpozitivnije je bilo "Ok za rotaciju" a najgore "Kaj će nam igrač koji se nije ni u Rijeci naigrao niti je napravio nešto u europi"....tako da će se sve vidjeti. Dal su po trenutnom statusu perverzna pojačanja a-la Papadopulos (:P)...možda ne. — vjeko1701
Pamtim ja tu godinu, ali pamtim također godinu kada je došao Bjelica i kada smo doveli ozbiljne igrače i odmah polučili vrhunski rezultat. — marcio amoroso
sad se i ovo pretvorilo u temu o transferima :) — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.