Za to su nam dosta tri komada.Ja priželjkujem 5 ili 6 komada pa da bude ludnica na sjeveru kad krenemo sa "ajme meni nije mi dobro..." — dinamo u srcu
Užasan transferni rok rade. Da je Istra dovela Bernauera, Kaneka i Titraouia sumnjam da bi bilo tko od nas koji stvarno pratimo nogomet aktivno rekao uf jbt, bit će Istra jaka. — marcio amoroso
Mislim da bi svi ovdje potpisali europsko proljeće s ovom ekipom, bez ikoga sa strane nego da dovedemo 5 top pojačanja pa završimo sa 6 poraza u EL. — Papastrumf
Ima nas koji pamtimo 2004. godinu kad je dinamo pokupovao sve što valja od mladih igrača u hnl-u i na kraju završio u ligi za ostanak. — Papastrumf
Maxim za rotacijskog stopera koji bi minutažu ponajprije trebao imati u HNLu upgrade u odnosu na KTCa, za puno manju plaću. — Zagi
Još jedno pitanje. Tebi ovo do sada izgleda top i pun si optimizma? — marcio amoroso
Sobzirom da bi Maxim trebao odmarati Šutala u lakšim HNL utakmicama, — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.