• OsamŠest
    5.4k

Imam problem kod registracije. Unesem sve podatke i stisnem registrirati se, al uopće ne reagira. Jel ima neka pomoć il nešto?
  • Mali Zeus
    17.4k
    Od kad su to oni opet u igri za bilo šta?Droljo

Gle, blizu su i prije 2 sezone smo prvenstvo riješili koliko 3 kola prije kraja.
    A i ove godine očekujem da budu blizu, htjeli mi to ili ne.
  • NORTE
    16.2k
    Počela je Hns-ova sanacija štete:

Bruno Marić: Leko je možda pogriješio zbog umora, vrućine i odvojenosti od obitelji
  • Eduardo
    24.5k
    vjerojatno još rade na ažuriranju. Rekli su da će obavijestiti korisnike kada opet bude u funkciji.

Za pitanja i detalje stojimo na raspolaganju putem svih naših društvenih mreža ili putem email adrese
  • vjeko1701
    15.6k
    Bruno Marić: Leko je možda pogriješio zbog umora, vrućine i odvojenosti od obiteljiNORTE

:rofl: :lol: :sweat:
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Da je Bjelica znao da family card vrijedi.. Za njegove svi znaju da su u Klagenfurtu.
  • Infinity
    18.6k
    Da li je to ona aplikacija na kojoj si svako kolo mogao mijenjati cijelu ekipu ili funkcionira kao engleski fantasy na kojem imas pravo na jednu zamjenu, a ostale placas bodovima?
  • blue heart 72
    2.2k
    Švicarski mediji pišu da je Petar Pušić pred realizacijom prelaska iz GC-a u Osijek. Baš me zanima kak bu se mali pokazal u HNL-u. Glasio je za velikog talenta, i stvarno je puno obećavao, i odigrao je dosta fihih tekmi, ali je negdje odjednom zapelo.
  • vjeko1701
    15.6k
    Meni općenito Osijek slaže finu ekipicu ove godine, ne bi puno promašio da ih stavim ko neki dark horse prvenstva.
  • Eduardo
    24.5k
    pojma nemam. Ovo je nešto sasvim novo tako da ne znam kako funkcionira. Još uvijek nisam isprobao.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Počela je Hns-ova sanacija štete:

Bruno Marić: Leko je možda pogriješio zbog umora, vrućine i odvojenosti od obitelji
    NORTE

Sad sam tako prasnuo od smijeha da su se svi stresli na poslu,ovo je sve,izjava godine.
  • The Undertaker
    8.2k
    Ja sam razumio da ih Bruno trola...
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Ja mislim da se plaćaju zamjene bodovima. Kad sam slagao momčad bilo mi je gore koliko imam free transfera (naravno svi su tada bili free jer je prvi put)
  • Eduardo
    24.5k
    Švicarski mediji pišu da je Petar Pušić pred realizacijom prelaska iz GC-a u Osijek.blue heart 72

Potpisao.
    t6iyuf29bquff7vc.jpeg
  • Eduardo
    24.5k
    Istra dovela nekog Šveđanina koji je zadnje dvije sezone proveo igrajući za turski klub ALTAY SK.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.