• Mali Zeus
    18.9k
    Umirao sam od smijeha kak je Leko 3, 4 put rekao dolazi trener Hajduka itd. Kao da se treneru Hajduka svi moraju klanjati.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Jel na kraju izašao HNL Fantasy kojeg je netko od kolega najavio za prošli tjedan?OsamŠest

@Eduardo ti pratiš, jel' vani i mene zanima? :grin:
  • NORTE
    18.1k
    nikad njima neće cijeli hrvatski nogomet (i javnost) naguziti jer su eto oni Hajduk...a to je ono kaj oni očekuju od svih (kaj se svih ovih godina vidi u izjavama mnogih ljudi iz kluba)vjeko1701
    Rijeka i Osijek su im baš neprijateljski tereni, nažalost Šibenik više nije prvoligaš.
    Istra se otvoreno pobunila protiv njihovih boja na svom pomoćnom terenu i odmah su uklonjene.

Vejić u njihovom glasilu otvoreno poziva igrače Hajduka da fauliraju Baturinu, a onaj njihov Sigur je to u nemoći i napravio pa dobio žuti, iako se meni sa sjevera činilo i za nešto više.

Glavni zadatak njihovim igračima u petak će bit udaranje Baturine s loptom i bez nje i siguran sam da već imaju upute da to rade.

Vraća im se Livaja i igrat će sve na njega.
  • Zagi
    11.1k
    Istra im je baš tvrđa filijala.
    Ne znam kak uspiješ biti filijala dva kluba u isto vrijeme ali eto, njima je uspjelo.
  • Jaro
    10.6k
    Nemaju oni filijalu - pa cak i kad ukete "njihovi" ljudi u pojedine klubove zakace se nekako. Oni da sutra Hajduk 2 izdvoje i postave vlastite ljude ili da ih vode isti ljudi bi se zakrvili do polusezone... Jednostavno tako nadmen stav, a uvjereni da su zrtve... Nedavno sam s braticem raspravljao i nakon sto je dosao do famoznog "Nedaju nam" - pitam ja tko vam sto neda? Nema odgovora... Aj ima kaznu - sin mu navija za Dinamo...
  • Eduardo
    25.4k
    aplikacija je trenutno dostupna samo za Android korisnike, ali početkom ovog tjedna trebali bi biti riješeni i svi probleme za iOS. Dečki rade na određenim promjenama u aplikaciji (pozicije igrača, cijene, itd...) kao i na novim poboljšanjima (tehničkim i grafičkim), tj. radi se update tako da je aplikacija tijekom ovog vikenda nedostupna za sve korisnike, a naknadno će putem email-a i push notifikacije obavijestiti korisnike kada opet bude dostupna.
  • Oluja
    5.5k
    Aj ima kaznu - sin mu navija za DinamoJaro

On ima blagoslov jer ce mu dijete biti normalno, mali je taj koji nosi križ.
  • Jaro
    10.6k
    ovo je pretpostavljam nesluzbeni fantasy?
  • Mali Zeus
    18.9k
    Nemaju oni filijalu - pa cak i kad ukete "njihovi" ljudi u pojedine klubove zakace se nekako. Oni da sutra Hajduk 2 izdvoje i postave vlastite ljude ili da ih vode isti ljudi bi se zakrvili do polusezone... Jednostavno tako nadmen stav, a uvjereni da su zrtve... Nedavno sam s braticem raspravljao i nakon sto je dosao do famoznog "Nedaju nam" - pitam ja tko vam sto neda? Nema odgovora... Aj ima kaznu - sin mu navija za Dinamo...Jaro

To se toliko dubovoko ukorijenilo, taj mi protiv svih stav i ne daju nam da se to nikad neće promijeniti. Otkad su opet u igri za naslov hrpu ekipe koji nisu ni navijači nego obični kibici pa čak i ekipa koja ne prati nogomet, svi su se uhvatili za to.
    Al ak niš drago mi je da su maske pale u smislu da nemaju više spiku da se zalažu za boljitak hr nogometa, tj. još tu i tam spomenu kuku lele oko suđenja i hns-a u tom smislu, kao mi smo to i to ukazivali, nije nas se slušalo, al nitko ne puši tu spiku više.
  • Eduardo
    25.4k
    neslužbeni.
  • mali M
    8.3k
    istina, imam nekoliko dobrih prijatelja hajdukovaca. jedan je zbilja dobar, blag i pametan dečko ali jednom smo se samo dotakli hajduk/dinamo teme i to je slijepo i gluho. baš me iznenadio, uvjeren je u teorije zavjere i nismo dugo o toj temi jer bezveze da se zakačimo oko toga, ali baš ono... jednostavno ih se tako odgaja od malena, ukralo pokralo i dalje od toga ne vide...
  • Droljo
    20.2k
    Otkad su opet u igri za naslovMali Zeus

Od kad su to oni opet u igri za bilo šta?
  • OsamŠest
    6k

Da li bi ti bio problem zalijepiti link za Android verziju, pošto vidim da ima nekih fejk pokušaja..
  • Imamo Dinamo
    4.2k

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hnlfantasy&pli=1
    Ovo je onaj koji sam ja skinuo, a u aplikaciji izgleda isto kao na twitteru pa je valjda to taj hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet