• vjeko1701
    15k
    Ma Antolić je danas očito došao na red. Sutra valjda Olivari...preksutra će vjerni Lesi...a tu i tam se nasumice ubaci Medo. 4 jahača apokalipse.
  • Mlađi referent
    12.7k
    Meni se Olivari čini kao najkorektniji na kraju.

Zastrani malo s tim prodajama i transferima, ali nisam primjetio negativu prema Dinamu.
  • vjeko1701
    15k
    O imao je on baš otrovne članke...nedavno je neki bio stavljen na temi transfera. Mislim da malo više pazi otkako je prerano pustio van info o Keku pa su ga odmakli od kluba...

Uvod u jedan od članaka:

"Hoće li Bruno Petković na Brdu kod Kranja skinuti svoju ‘devetku‘ i predati je Igoru Bišćanu uz pozdrav:
    - Treneru bilo mi je drago....

A onda uzeti dres Trabzonspora i javiti se Nenadu Bjelici:
    - Eto me treneru, opet smo skupa.

A sve će to sa strane pratiti Mislav Oršić....
    - Hvala Igore Bišćanu što si kazao da sam dobrodošao u Dinamo, pozdravi Upravu koja se nije htjela odreći jedne rate od Southamptona. Bruno, a sad ćemo mi zajedno trpati za Trabzonspor."
  • Captain America
    20.1k
    O imao je on baš otrovne člankevjeko1701

Znaš kakvi su ostali kad je Olivari najkorektniji. Iako je referent možda trebao upotrijebiti najmanje nekorektan.
  • vjeko1701
    15k
    Prihvatio bi "najsuptilniji"...ništa više.
  • Mlađi referent
    12.7k

Koje maštarije, nisam to doduše ni vidio :rofl: :rofl:

najmanje nekorektan.Captain America

Bolji izraz :up:
  • vjeko1701
    15k
    Koje maštarije, nisam to doduše ni vidioMlađi referent

Baš posebna razina ljigavosti po meni...
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Index-Dea Režić, njih ne čitam jer su oličenje žutilaZagi

Znaš koliko je sati u sportskom novinarstvu i općenito kad je Deica glavna u Večernjem listu za sport,čak je index sa Vicom sad medju boljima.

Kibici nam se okrecu u grobu kad vide Večernji list,koda pokojnog Židaka stavis da uredjuje Slobodnu.
    Bit ce spinova jako puno, treba odgovoriti na terenu.
  • mokoxax468
    1.2k
    Da, index mi je u zadnje vrijeme čak najviše korektan, pogotovo tekstovi od Vice. Na što smo došli :sweat:
  • NitkoBitan
    26.5k
    Da, index mi je u zadnje vrijeme čak najviše korektan, pogotovo tekstovi od Vice.mokoxax468

Vice Karin jel? Mislim da je on izabran za clana Stegovne komisije u Futsal Dinamu. Znaci nas covjek haha
  • mokoxax468
    1.2k
    Vidiš nisam to znao. Ali da, može se iščitati iz njegovih tekstova da voli Dinamo, no opet pokušava koliko toliko objektivan biti
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Znači, u prostorije gdje dolaze novinari na press konferencije bi donio one pivske klupe, sa strane bi dobili samo nekakvu staru kiblu sa vodom i plastičnim čašama od pojedenog jogurta/vrhnja pa nek si grabe ako su žedni, maknuo bi klima uređaje, najbliže wc-e bi zaključao jer je "pukla cijev" , isključio bi internet pa nek koriste svoj preko hotspota i povadio bi barem pola lampi sa stropa da bude mračno... i završni detalj...po podu bi pobacao malo sijena.

Jer oni to zaslužuju...
  • ksapi
    4.9k
    Vice je nas 1/1
  • serbus
    5k
    Ja se nadam da će svi naši bircevi masovno otkazati pretplatu na SN. A pojedinci prestati kupovati ako uopće kupuju. Nekad je bio gušt čitati danas žutilo da ne može gore ili može.
  • Guinness
    2.8k
    Nekad je bio gušt čitati danasserbus

Kad, prije 40ak godina?
    One članke i tekstove od prije 4-5 godina je bilo gnjusno za čitati, vjerujem da su još uvijek na istoj platnoj listi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.