• marcio amoroso
    43.5k
    Naš otkup 3-4
    Njihova opcija 8-10
    Tako nešto bude.
  • Zagi
    10.7k
    Ak ispadne (pre)kvalitetan, to bi značilo da smo ga besplatno posudili na godinu dana i još dobili neke pare za njegaLovroZG

I to kaj veliš. win-win za nas
    Iako više preferiram dugoročno slaganje momčadi (pre)kvalitetan igrač nikako ne može biti na odmet.
  • Juznjak
    4.3k
    Vi koji malo više pratite i bolje znate, kakve budu cifre kod tih buyback opcija? Bilo bi logično kad bi to bile neke cijene koje su dosta više od realnih u tom trenutku. Tako da se slažem da bi bilo dobro da je minimalno 10m
  • Zagi
    10.7k
    Bome za ovu opciju buyback nakon posudbe uz opciju otkupa prvi put čujem.
    Nikad jednostavno s talijanima.
  • Laugreano
    4.5k
    Pa to i mi imamo sa Duvnjakom u istri i vjv sa Jankovicen.
  • LovroZG
    1.3k
    Ak dobro shvaćam, to vam zapravo nije prava buyback klauzula tak da ste možda malo preoptimistični s ciframa. Ovdje se vjerojatno radi o opciji da Inter, ak poželi, može odma "poništit" opciju kupnje koju mi iskoristimo tako da uplati nešto veću cifru koja je isto fiksirana u ugovoru. Nešto tipa, mi iskoristimo opciju otkupa za 4M, a Inter onda ima tjedan dana da nama uplati 5M i vrati is igrača.
  • Zagi
    10.7k
    Drugo je sa Duvnjakom. On nije na posudbi nego Istrin igrač s buybackom.
    Ovog bi mi posudili, pa otkupili pa bi postao naša verzija Duvnjaka.
  • Armagedon13
    959
    Čavlina u Lokomotivi je najbolji primjer,otišao besplatno,ako se proda dijeli se 50-50,mi ga možemo vratit za 0,5M
  • Jurki
    18.5k

Deni Juric razmislja o povratku u Australiju.. Deni sretno
  • Lynx17
    4.3k
    Postoji i takozvani "right of first refusal", gdje Inter samo bi trebao ponuditi iste novce kao sto je drugi klub (u slucaj da Dinamo prihvati tu ponudu).
  • Krizy
    59.2k
    Svakako ćemo morati početi više ulagati.
    Po koeficijentu smo šesti klub izvan liga petica a po uloženome u transfere u zadnjih 5 godina smo 31. klub izvan liga petica.
    Pokazatelj kako dobre igrače izbacujemo ali trebat će više i ulagati. Vidjet ćemo jel ovaj smjer dobar, kupovati od najbogatijih koji imaju opciju otkupa nazad.
    Također, kao što je Marcio već par puta pisao po posjeti i stadionu nismo ni u 200.
    Puno posla je pred novom upravom, nadajmo se da ćemo nastaviti napredovati.
  • emilperska
    11.1k
    Odakle sad ovo, ne pronalazim nigdje za Urugvajca..
  • Facke
    6.3k
    Nemam instagrama dej nek neste screenshoota kiflu :lol:
  • Armagedon13
    959
    Nakon današnje utakmice,ekipa iz drugog poluvremena ????
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.