• maddaddam
    2.9k
    Na TM je Ojeda bio 172,47% u Maksimiru, a danas se koprca po močvarama Floride.
  • Krizy
    46.5k
    Volio bi se i ja koprcati za 850 tisuća dolara godišnje.
    Ima 4 gola i 5 asistencija u 1250 minuta, može u europski klub kad poželi.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Znam da su za HNL angažirali jednog forumaša sa sportneta.Maksim Maksimirski

Ovo sa forumašem sa sportneta je jednostavno izmišljotina koja se toliko puno ponavlja da ljudi misle da je istina. Stodra je na TM samo forumaš i samo dečko koji pomaže u ocjenjivanju igrača i davanja vrijednosti.
  • maddaddam
    2.9k
    Volio bi se i ja koprcati za 850 tisuća dolara godišnje.
    Ima 4 gola i 5 asistencija u 1250 minuta, može u europski klub kad poželi.
    Krizy

Široko mu polje. I njemu i tebi. Ne vidim da te netko lancima drži.
  • Sajla
    5.9k
    na indeksu pišu da Žaper traži da ga se pusti iz Osijeka u Hajduk, a ako se ne varam bilo je priča ne samo o tome da ga oni ne žele prodati u HNL, nego da ni on sam ne želi u Split. bio bi im pojačanje, nadam se da ide van.
  • Krizy
    46.5k
    Bahati smiri se ili će tebi biti širok izbor drugih foruma.
  • Eduardo
    21k
    I Talys napustio Belupo.
  • Nino Bule
    14.5k
    Nece ga osjecani dat hajduku, prije ce na tribinu nego da sad kvare atmosferu i euforiju oko novog stadiona, a vjerujem da ce i doci neka ponuda ko za laciku od 700k-1mil od paoka/ferencvarosa/legije, nekog takve razine
  • deda
    34.1k
    Maddaddam ohladi 7 dana za svaki slučaj. Drugi put će ići trajni ban ako spomeneš ime nekog forumaša javno.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Da ne pricamo da je Ojeda bio 99% u Dinamu :lol:Infinity

Pa bija je samo Vlak je osta bez flat interneta kad ga je triba skautirat i jbg
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k

jedan moj frend sa područja KC KŽ veli da je belupo ove godine kanta za napucavanje, navodno cijeli roster na prodaju . nemam točnije info, bio sam pijan
  • Sajla
    5.9k
    nemam točnije info, bio sam pijanGražvydas Mikulėnas

:rofl: nekak mi se čini da u Slavenu za ovu sezonu imaju pristup da ne mogu biti lošiji od Rudeša pa idu na rasprodaju jer sigurno ostaju u ligi. moglo bi im se osvetiti
  • Ali
    2.2k
    Uvidom u informacije i dezinformacije zadnjih dana idem ovdje staviti upis o nekoj projekciji tablice hnl 23/24, pa bum sam sebe provjerio u svibnju 2024. Ak ništa drugo mogu se na pivi hvalit jednog dana supijat "jesam vam rekel"

1.Dinamo (naravno, sa >15 bodova)
    2.Rijeka (ak ostane Jakir cijelu sezonu)
    3.Hajd.u.k
    4.Osijek
    5.Lokomotiva
    6.Varaždin
    7.Gorica
    8.Istra
    9.Slaven
    10.Rudeš
    Stim da 9.i10. do zadnjeg kola mrtva trka, čak bih i promijenio ako Žuti ostane cijelu sezonu iako je to teško za očekivati, ali ak ostane onda bih rekao slaven prvi put 2.liga...
  • Rex Ramae
    2.8k
    Ako Teklić i(li) Brodić odu iz Varaždina, mogli bi se (Varaždin) lako priključiti Belupu i Rudešu u borbi za ostanak.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Izgleda da ce ove godine velika cetvorka se odvojiti od ostatka prelagano... Rekao bih da ovih 6 klubova stagnira sa kadrom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.