• Neki tip
    21.3k
    Ako ostanu njih dvojica, Loxa će bit nezgodna svima.Captain America

Ovaj "ako" je hipotetskiji nego da do kraja sezone imamo novi Maksimir.

Sumnjam da će ostati ijedan, a nema teorije da ostanu obojica. Šikić prodaje sigurno, za koliko je druga priča.
  • Šteco
    936
    Ne znam jel prikladna tema i jel neko već objavio.

Audio, Perišić, Hajduk.

Edit: jbg ne znam uploadat...

Edit evo ga...
    Attachment
    AUD-20230707-WA0037.m4a (594K)
  • Zagi
    9.8k
    Kaj je je, zvuči ozbiljno.
  • Carrasco
    6.3k
    Na šta potroših minutu i 7 sekundi života sunce ti krvavo jebem.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Pa šta je ovo majko moja... Lik izmislja neke bajke, žena došla prati zimsku posteljinu to je znak da Perisic dolazi u Hajduk... Pa oni su bolesnici teski
  • NB86
    16.8k
    Meni je najjace kod ovog audia sto se ne moze skuzit jel prica istina ili je parodija njihovih gluposti i ismijava ekipu
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Rekao bih ovo drugo ali nisam 100% siguran
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Taman i ja razmisljam
    Mora bit zajebancija "od brata sestra, i njena neka zna nekog tipa sto zna nekog tipa sto ima praonicu, a taj tip zna zenu sto radi u praonici, a ona zna njegovu zenu pa ju je vidila"
  • vjeko1701
    15.5k
    Mislim, mora biti parodija...ovo ne može netko ozbiljno izjaviti.
  • Patak
    3.5k
    Moj pogled na Perišićev mogući dolazak u Hajduk. Ne bih volio da dođe iz razloga jer mi je jedan od omiljenih igrača reprezentacije zadnjih desetak godina ne samo po nogometnom znanju nego i po karakteru i kak sad da ga gledam u Hajduku uz Grgića, Kalika, Livaju i tu ekipu? Nikako mi ne paše tam...
  • xavier
    12.1k
    Dobro, pa valjda je prilično jasno da je parodija.
  • miro
    6.5k
    meni isto, najbolji poslije Luke, ali mislim da bi se iznenadio što se tiče mentaliteta, u roku keks bi postao isti
  • NORTE
    16.1k
    Kaže GabelićCaptain America
    Ko je on?

Evo pravih informacija oko Perišića:

"Euforija oko dolaska Ivana Perišića i dalje traje. Iako je neutemeljena. I to potpuno. Barem što se tiče bliže budućnosti.

Stoga, eto, ostavljamo neki mini-promil otvoren za zadnje dane ljetnog prijelaznog roka. To također nije realno, al imamo pravo sanjati. Sljedeća zima je već neka druga priča. Stoga je važno dobro startati i držati korak s Dinamom, pa onda pokušati u drugom dijelu ubaciti u višu brzinu. Dakle, idemo držati korak na vrhu, a onda bitno pojačani krenuti u finiš prvenstva."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.