Sahiti, Livaja, Perišić i iza njih Benrahou, s Krovinovićem i Pukštasom za leđima, je po meni prilično jaka ekipa naprijed.
Mislim da im ni Rijeka ni Osijek neće moći parirati. — Neki tip
8 godina nisu bili prvaci Češke i sad su to sretno uspjeli uz isti broj bodova kao Slavia.Sparta je u suvlasništvu milijardera ujedno i direktora West Hama tako da ne stoje ni oni loše s lovom, te su trenutni prvaci sa ekipom koja nije slabija od Slavijine po mom mišljenju. — dZg1986
Kao što bi im kapitalce donio i prolazak u europske skupine za što neki sa zone i navijaju. :roll:dolazak Perišića osim masivne euforije povukao i još kojeg kapitalca — striko
Ozbiljna ekipa, a ni defenzivno nisu šuplji kako ih se ovdje pokušava prikazati. Leko je složio od onoga što ima respektabilnu momčad koja u zadnjih 7 kola HNL-a nije primila gol, a ako dodamo finale kupa to je 8 tekmi u nizu čiste mreže. Ovo ovdje mi izgleda kao da sami sebe pokušavamo 'utješiti' i uvjeriti da nam nisu prijetnja i da su loši. — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.