• Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Kaže twitter ovako:

× Petkovic's salary demand is around 2 million Euros, Trabzonspor is trying to reduce this salary. Dinamo Zagreb, on the other hand, does not accept the transfer fee in installments.

hahahah
  • The Undertaker
    10.3k
    Igrače proizvodimo čitavo vrijeme. Kako napravimo plemenitog veznjaka i stopera? Stavi jednu ili dvije generacije najbolja krila na bekove pa ćemo viditi rezultat.
  • Sajla
    24.6k
    Nitko nije rekao da nam ne treba jer ga do sada nismo ni imali. Nisam vidio da je to iko igdje napisao. — Šteco

istina, nigdje to eksplicitno ne piše. to je problem pisane komunikacije na forumima jer često dodajemo značenje "između redova" kojeg možda nije bilo u mislima onoga koji piše, a fali onaj dio neverbalne komunikacije kojeg imamo kad smo skupa za stolom s hladnom pivicom/gemištom u rukama :)

eto, ja sam protumačio ono "koliko dugo nam fali LB i s kim ste uopće bili zadovoljni u zadnjih 15 godina" na pogrešan način, ali vidim da smo na istoj valnoj duljini. ako ne dođe - snaći ćemo se. ne treba biti negativan, nervozan i svađati se oko toga, ali svi se slažemo da bi bilo dobro da se pojačamo na toj poziciji.
  • Eduardo
    30.9k
    pa nije LB bez vraga najdeficitarnija pozicija svjetskog nogometa. Da to u praksi ide tako lako ne bi i drugi klubovi muku mučili s istim problemom. Zašto bi se zaustavili na beku? Idemo proizvesti i jednog golgetera i njih nam fali zadnjih godina.
  • The Undertaker
    10.3k
    Golgeter se rađa a bek se proizvodi. Ako je Juranović postao bek onda može svatko. Samo što mi to ne znamo.
    Otkad je bek najdeficitarnija pozicija?
  • Eduardo
    30.9k
    Golgeter se rađa a bek se proizvodi — The Undertaker

Ima istine u tome.

Ako je Juranović postao bek onda može svatko. — The Undertaker

Ako ti tako kažeš.

Otkad je bek najdeficitarnija pozicija? — The Undertaker

Konkretno pričamo o lijevom beku. Rekao bih da je to već dugi niz godina pozicija na kojoj je najteže pronaći vrhunskog igrača ili da kažem ovako - broj vrhunskih lijevih bekova je u debeloj manjini u odnosu na broj vrhunskih igrače koji pokrivaju sve druge pozicije. Za svaku poziciju ćeš prije pronaći dostupnije i kvalitetnije rješenje nego za poziciju lijevog beka.
  • Ivdzo11
    11k
    Aluminij bi nam mogao postati filijala .....

Brkljaca upravo tamo ide
    Gurlica -----> Bravo
    Lukanic ------> Sesvete/Šibenik
    Vrbancic-----> ostaje u juniorima (po potrebi prva momčad)
  • LovroZG
    1.3k
    Ako je Juranović postao bek onda može svatko. — The Undertaker
    Juranović je posto bek nakon 3-4 godine nerezonskog mrcvarenja na toj poziciji isključivo zato jer je kvalitetan i radišan igrač i moro je isplivat. Forsiranje najboljih krila na beku bi samo smanjilo šansu da ti igrači postani dovoljno dobri za prvu momčad.
  • Neki tip
    21.4k
    Moj malac ima 11 godina, strpite se još 6, 7 za vrhunskog lijevog beka.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Moj malac ima 11 godina, strpite se još 6, 7 za vrhunskog lijevog beka. — Neki tip

99 :heart:
  • keppi
    623
    Zbilja nije lagano odvagati šta sa tolikim mladim igračima. Neki će na posudbu, a nekima će biti raskinuti ugovori. Uvijek postoji mogućnost pogreške. Mene je recimo neugodno iznenadio Šaranić. Bio sam uvjeren da će od njega ubrzo biti pravi igrač, a on evo i u Varaždinu stalno na klupi. Ne znam ima li šanse da od njega ipak nešto bude.
  • nwankwo646
    1.3k
    koji su inicijali?
  • Neki tip
    21.4k
    koji su inicijali? — nwankwo646

NMSS (neki malac sa sjevera) ;)
  • NB86
    17.7k
    Treba u kadetima procjenit koji od talenata na veznoj poziciji karakteristikama moze ic na beka, nasa skola u zadnje vrijeme sto veznih i sada stopera izbaci koji nemaju mjesta pa gube godine razvoja hodajuc po glupim posudbama.

Logicno najvece talente se stavlja na pozicije di im je lopta najvise u nogama, ali zato nam skola nije izbacila beka od sose naovamo da moze igrat u drugoj hnl kamol dinamu, na vrijeme lijevonogog igraca koji ima moc ponavljanja prekomandirat na beka pa sta bude.
  • Zagi
    19.2k
    I klince se nekaj pita. Svi žele biti Neymar, malo kome je ideal Trent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.