Ono što bismo svi mi htjeli od lijevog beka ne košta milju i pol ili 2 koliko bismo maksimalno htjeli dati.
Lovu veću od te daješ eventualno za nekog napadača, krilo, pa i plemenitog veznjaka, ali dobro, ovo zadnje znamo "proizvesti" bolje od svega.
Razumljivo mi je da se teško odlučiti dati, štajaznam, 3.5 milijuna za lijevog beka i opet nisi siguran da nije neki moubandje u pitanju. — Neki tip
glupo je i meni i dalje drviti po temi "lijevi bek", ali ne slažem se s tezom "nismo ga nikad ni imali, pa nam ne treba ni sad" — Sajla
ali nekoga kome je to primarna pozicija i tko to može korektno i pouzdano odigrati se valjda može naći. a možda i ne može ako to toliko dugo traje :) — Sajla
Teško je naći kvalitetnog lijevog beka za razinu koja nama treba. Vjerujem da se zato i dugo važe oko kupovine. — Šteco
Mi lijevog beka nemamo toliko dugo da smo lagano mogli proizvesti barem dvojicu. Da smo ih našli u pionirima sad bi bili taman. — The Undertaker
Nitko nije rekao da nam ne treba jer ga do sada nismo ni imali. Nisam vidio da je to iko igdje napisao. — Šteco
Golgeter se rađa a bek se proizvodi — The Undertaker
Ako je Juranović postao bek onda može svatko. — The Undertaker
Otkad je bek najdeficitarnija pozicija? — The Undertaker
Juranović je posto bek nakon 3-4 godine nerezonskog mrcvarenja na toj poziciji isključivo zato jer je kvalitetan i radišan igrač i moro je isplivat. Forsiranje najboljih krila na beku bi samo smanjilo šansu da ti igrači postani dovoljno dobri za prvu momčad.Ako je Juranović postao bek onda može svatko. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.