• marcio amoroso
    42k
    Najgluplji potez ikad će mu to biti i za karijeru totalni autogol.Mali Zeus

To i ja mislim.
  • marcio amoroso
    42k
    Kako mislis?BornaPŽ1986

Pa javno koketira sa ponudom bih i ne kaže jasno da ima
    ugovor sa rijekom i da ga ništa drugo ne zanima.
  • vjeko1701
    15.5k
    Ako ode iz top HNL kluba koji vjerojatno ima najstabilniju trenersku poziciju u regiji (osim Lokomotive) i uz malo sreće može igrati skupine europskog natjecanja za klupu reprezentacije koja je totalni kaos i realno ne bore se za ništa sljedećih godinu i pol onda si je sam kriv kad ga se napuca ekspresno od tamo pa se vrati u BiH ili Slovensku ligu i više nikad ne dobije ozbiljniji angažman.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Sve jasno, ali mislim da kao trener ne mozes odoljeti a da ne iskoristis priliku za reprezentacijom, makar ona bila u rasulu. Ja bih to sve uzeo s rezervom, vjerojatno je uspostavljen kontakt pa mediji nagadjaju.
  • marcio amoroso
    42k
    klupu reprezentacije koja je totalni kaos i realno ne bore se za ništa sljedećih godinu i polvjeko1701

Mogu oni na europsko preko lige nacija. Bili su prvi u grupi.
  • Logistika
    1.4k
    glw5r4fjfjf98yll.jpg
    Spreman je....za šta ??
  • Jurki
    17.3k
    Spreman je....za šta ??Logistika

Da vozi traktor i frezu. Čoban jedan
  • DrawTube
    7k

Redčina u Osijeku, odlično će se prodati godišnje

Klub koji se također probudio ove godine, nakon onih 12 000 ljudi na zadnjoj tekmi GV a sad s novim stadionom, prelaze oni brojku od 100 000 gledatelja. Boriti će se s nama za 2. poziciju po posjeti sigurno
  • Ivdzo11
    6.7k
    Jakir se oglasio i potvrdio da ostaje u Rijeci.... Dobro i za HNL i za Rijeku
  • Zagi
    9.8k
    Magarad (prva postava bez prazna glava) na pol gubi 1:0 od MTK.
    MTK se prošle sezone natjecao u 2. mađarskoj ligi.

Nadam se da naši ne gledaju ovo jer ikakav pritisak oko pojačanja naglo pada.
  • Infinity
    18.6k
    Ako ce nasima predstave u prijateljskim biti mjerilo, onda su valjda nase prijateljske pokazale da ne stima bas sve 100% i da pojacanja trebamo.
  • Zagi
    9.8k
    Ma jasno, naravno da nama uopče nije bitno kakvi su oni.
    Samo hoću apostrofirati koliko su loši :rofl:
  • DrawTube
    7k
    2-1 upravo zabio jaka glava
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Oko 2000+ godisnjih prodano u Osijeku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.