• Mali dioničar
    18.7k
    Realno Dinamo je uvijek bio, a i bit će (barem do dolaska nekog dobrog sponzora). Real sebi može priuštit držanje istih igrača godinama, Dinamo to može teže.Dragon1Warrior123

U svakom slučaju dobro je prodati igrače tipa Olmo i Gvardiol sa velikom re-sale value (da mi Neki tip oprosti) pa tako i Šutala za koje se računa prihod i od idućeg transfera ako se to stavi u Ugovor.

Petko je bio iznimno bitan za Bodo i i on i Drmić su taj dan isplatili svoje Ugovore.

A posebno uz nove financijske uvjete koje nudi UEFA za sudjelovanje u LP.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Dobro da si mi quoto jer nisam ni skužio da nisam dovršio rečenicu bio :rofl:
  • NB86
    17.4k
    Kaze germanijak bakrar u ponedjeljak na ljecnickom, osim 400k posudba + 1.1m otkup idu cak 3 igraca na posudbu u istru, rukavina, topic i brkljaca. Za prvu dvojicu po meni top posudba, za brkljacu ne znam, volio bi da je otisao u snl di bi bio garantiran starter, nesto ko krdzalic ove sezone u olimpiji.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Kaze germanijak bakrar u ponedjeljak na ljecnickom, osim 400k posudba + 1.1m otkup idu cak 3 igraca na posudbu u istru, rukavina, topic i brkljaca. Za prvu dvojicu po meni top posudba, za brkljacu ne znam, volio bi da je otisao u snl di bi bio garantiran starter, nesto ko krdzalic ove sezone u olimpiji.Nino Bule

Au, kako politički objasniti da Karoglan razvija igrače Dinama.
  • Orc123
    14.1k
    Nadam se da Soldo nece ostati u kadru jer nije nista pokazao u Sibeniku, Sucica i Lukanica isto negdje poslati....
  • NB86
    17.4k

Vidis to sam zaboravio haha, jos se sjecam da sam citao kad je predstavljen karoglan komentare hajdukovaca kako treba odma tamo uvalit capan, đolongu, itd itd
  • Armagedon13
    959
    Sad još Stojković,iz HNLa
  • OsamŠest
    6.4k
    Znači li zapravo odlazak Rukavine na posudbu da Ivanušec ostaje?
  • Captain America
    20.4k
    Caseresu je istekla posudba? Spominjao je Bjelanović da bi ovi dolje možda uzeli Petrusenka tako da bi to skroz otvorilo prostor Brkljači. Trebali bi i s drugom dvojicom računati kad su tražili 3 igrača na posudbu.
  • Zagi
    13.5k
    Mislim da da.
    Isto tako da se Bišćan ne želi odreći Marina.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Pisalo se da Stefulj ide u Rudes, vidim po slikama dresova da je u Dugom Selu, nadam se da ipak drugi l. bek dolazi
  • OsamŠest
    6.4k

Livi je u jednoj trening utakmici igrao veznog, pa ono.. Samo kažem..
  • NitkoBitan
    33.7k
    Zna li netko u cemu je fora da je Tolic otisao na posudbu sa obavezom otkupa a ne putem normalnog transfera?
  • Bosna86
    12.6k
    Nemam sad para, dođem ti, riješiti ćemo kad se vidimo opet :smile:
  • 3 kornera
    26
    Ne cine mi se te posudbe loše ako gledamo iz perspektive gdje se proracun smanjuje, a igrači dobijaju potrebnu minutažu.. u slučaju da Istra uzima % placa na sebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.