• Bosna86
    12.3k
    Nemam sad para, dođem ti, riješiti ćemo kad se vidimo opet :smile:
  • 3 kornera
    26
    Ne cine mi se te posudbe loše ako gledamo iz perspektive gdje se proracun smanjuje, a igrači dobijaju potrebnu minutažu.. u slučaju da Istra uzima % placa na sebe
  • NitkoBitan
    29.3k
    Haha ili nama odgovara da se knjizi prihod iduce godine jer cemo ove biti puni kao brod :sweat:
  • Eduardo
    25k
    S obzirom da je Topić toliko forsiran od strane Bišćana malo mi je čudno da ga daje na posudbu. Opet ostaje na Špiki i Menalu kojeg je od njih trojice koristio uvjerljivo najmanje.

Topić mu je igrao u svakoj tekmi koju je vodio prošle sezone. Ima 9 nastupa, tri starta u prvih XI dok Menalo ima 7 nastupa, 118 minuta, dok su svega 33 min. najviše što je proveo na terenu. Zanimljiva odluka osim ako se ne misli dovoditi pojačanje na toj poziciji.
  • Patrik11
    164
    Kakav igrac je ovaj franjo ivanovic iz rijeke dosao je iz augsburga igrao je cetvrti rang njemackog nogometa u drugom timu augsburga zabio je protiv ovog saveza za igrace bez ugovora i sad u pripremnoj utakmici protiv sparataka iz trnave covjek ima sve za jednog napadaca mislim da ce biti bolji od frigana treba baciti oko na njega
  • Orc123
    12.7k
    Kakav Topic ..nek sad pokaze u Istri da li vrijedi ista....
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Kako su mi iritantni ovi "Istrijani" na njihovom forumu. Sad ispada da su Rukavina, Brkljača, Topić kao talenti generacije i igrači koje smo mi ponekad zazivali ovdje "škart" i da bolje da razvijaju svoje. A da razvijaju svoje ispali bi u drugu ligu... Toliko o pameti. Ne kužim od kud tolika mržnja od njih prema nama...
  • NB86
    16.9k

Ne bi ni ja razvijao tuđe igrace tu su 100% u pravu ali moguce da spanjolci rezu troskove, mi cemo sigurno svoj trojici placat placu a oni ustede na sirini kadra, to mi je jedino logicno
  • Mali dioničar
    17.8k
    mi cemo sigurno svoj trojici placat placu a oni ustede na sirini kadra, to mi je jedino logicnoNino Bule

A imamo i kontinuitet upravljanja u vidu člana uprave klubova…
  • Zagi
    10.8k
    Ne kužim od kud tolika mržnja od njih prema nama...Dragon1Warrior123

Tovarska filijala.
    Frustracije su nagomilale kroz godine.
  • SAS1987
    17.9k
    Ne kužim od kud tolika mržnja od njih prema nama...Dragon1Warrior123

Zašto njemacka mrzi Bayern? Jer je uspješan.
  • Orc123
    12.7k
    Trebalo bi opet upiknuri kojeg Spanjolca mladog...gledam ove mlade u21 koliko su tehnicki dominantniji od nasih pa to je strasno ....
  • Efes Pilsen
    11.9k

https://www.transfermarkt.com/spanien-u21/startseite/verein/9567

To su sve igraci koji vec igraju u dobrim klubovima i vrijede dobru lovu.
  • Orc123
    12.7k

Nisam mislio konkretno na te reprezentativce vec na igrace tako od 18-19g koji su visak u ovim klubovima iz 1. Lige....nesto kao sto i mi ne mozemo sve zadrzati pa se nekad zeznemo tako i oni ne zadrze sve talentirane....trebali bi bise takvih igraca gledati...Francuska, Spanjolska i sl....
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako su visak u klubovima iz prve lige pnda vjerojatno nosu kalibar za Dinamo :wink:

Naravno, uvijek ima iznimki, ali treba reci i da je malo onih kao Olmo koji ce se odluciti za takav potez u karijeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.