Meni se ne bi svidao smjer u kojem bi Dinamo postao stara momcad s najvaznijim igracima iznad 30 s preplacenim ugovorima koji vise ne mogu isporucit prave prezentacije na terenu. — Schpatz
Real uzima Lige prvaka s Kroosom, Benzemom i Modrićem, ali eto u Dinamu su igrači preko 30 godina teret. — Mali dioničar
Realno Dinamo je uvijek bio, a i bit će (barem do dolaska nekog dobrog sponzora). Real sebi može priuštit držanje istih igrača godinama, Dinamo to može teže. — Dragon1Warrior123
Kaze germanijak bakrar u ponedjeljak na ljecnickom, osim 400k posudba + 1.1m otkup idu cak 3 igraca na posudbu u istru, rukavina, topic i brkljaca. Za prvu dvojicu po meni top posudba, za brkljacu ne znam, volio bi da je otisao u snl di bi bio garantiran starter, nesto ko krdzalic ove sezone u olimpiji. — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.