• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Real uzima Lige prvaka s Kroosom, Benzemom i Modrićem, ali eto u Dinamu su igrači preko 30 godina teret.Mali dioničar

U principu se slažem s tobom, ali isto razumijem i što kolega pokušava reći. Realno Dinamo je uvijek bio, a i bit će (barem do dolaska nekog dobrog sponzora) klub koji živi od prodaja. Real sebi može priuštit držanje istih igrača godinama, Dinamo to može teže. Ja sam recimo isto za redizajn momčadi, ali ne pod cjenu rezultata. Zato vjerojatno se i čeka toliko sa pojačanjima jer se cjenka i pokušava dovest ono najbolje.
  • Zagi
    10.8k
    Ovo bez problema može proći za Oršu.
    Ne i za Petka iz očitih razloga.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Realno Dinamo je uvijek bio, a i bit će (barem do dolaska nekog dobrog sponzora). Real sebi može priuštit držanje istih igrača godinama, Dinamo to može teže.Dragon1Warrior123

U svakom slučaju dobro je prodati igrače tipa Olmo i Gvardiol sa velikom re-sale value (da mi Neki tip oprosti) pa tako i Šutala za koje se računa prihod i od idućeg transfera ako se to stavi u Ugovor.

Petko je bio iznimno bitan za Bodo i i on i Drmić su taj dan isplatili svoje Ugovore.

A posebno uz nove financijske uvjete koje nudi UEFA za sudjelovanje u LP.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Dobro da si mi quoto jer nisam ni skužio da nisam dovršio rečenicu bio :rofl:
  • NB86
    16.9k
    Kaze germanijak bakrar u ponedjeljak na ljecnickom, osim 400k posudba + 1.1m otkup idu cak 3 igraca na posudbu u istru, rukavina, topic i brkljaca. Za prvu dvojicu po meni top posudba, za brkljacu ne znam, volio bi da je otisao u snl di bi bio garantiran starter, nesto ko krdzalic ove sezone u olimpiji.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Kaze germanijak bakrar u ponedjeljak na ljecnickom, osim 400k posudba + 1.1m otkup idu cak 3 igraca na posudbu u istru, rukavina, topic i brkljaca. Za prvu dvojicu po meni top posudba, za brkljacu ne znam, volio bi da je otisao u snl di bi bio garantiran starter, nesto ko krdzalic ove sezone u olimpiji.Nino Bule

Au, kako politički objasniti da Karoglan razvija igrače Dinama.
  • Orc123
    12.7k
    Nadam se da Soldo nece ostati u kadru jer nije nista pokazao u Sibeniku, Sucica i Lukanica isto negdje poslati....
  • NB86
    16.9k

Vidis to sam zaboravio haha, jos se sjecam da sam citao kad je predstavljen karoglan komentare hajdukovaca kako treba odma tamo uvalit capan, đolongu, itd itd
  • Armagedon13
    959
    Sad još Stojković,iz HNLa
  • OsamŠest
    5.8k
    Znači li zapravo odlazak Rukavine na posudbu da Ivanušec ostaje?
  • Captain America
    20.4k
    Caseresu je istekla posudba? Spominjao je Bjelanović da bi ovi dolje možda uzeli Petrusenka tako da bi to skroz otvorilo prostor Brkljači. Trebali bi i s drugom dvojicom računati kad su tražili 3 igrača na posudbu.
  • Zagi
    10.8k
    Mislim da da.
    Isto tako da se Bišćan ne želi odreći Marina.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Pisalo se da Stefulj ide u Rudes, vidim po slikama dresova da je u Dugom Selu, nadam se da ipak drugi l. bek dolazi
  • OsamŠest
    5.8k

Livi je u jednoj trening utakmici igrao veznog, pa ono.. Samo kažem..
  • NitkoBitan
    29.2k
    Zna li netko u cemu je fora da je Tolic otisao na posudbu sa obavezom otkupa a ne putem normalnog transfera?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.