marcio amoroso
marcio amoroso         
         Kaj se vama Ćorić toliko zamjerio? Je li ga pratio pretjeran hype? Jest. Je li on zato kriv? Ne.
Sve u svemu, dečko je dinamovac od rođenja i prema navijačima ništa osim velikog respekta, kaj mu se zamjera? To kaj nije bio poslušnik Zokija pa je imao probleme s klubom? — Mlađi referent
 Mlađi referent
Mlađi referent         
         Doslovno niti jedan igrač ove generacije se nije bahatio, a posebno ne uz te jale, bube i babe. — marcio amoroso
Onda mi također ide na živce onaj grafit napravljen sam sebi — marcio amoroso
 Mlađi referent
Mlađi referent         

marcio amoroso
marcio amoroso         
         Ova generacija slavi naslove prvaka uz cajke i nekakvim forama na Acu Lukasa ili koga već, ne vidim tu neki poseban problem. — Mlađi referent
Koliko znam nije ga on napravio? To ako jest, glup mu je to
Nije sam napravio grafit, ali ga je u najmanju ruku odobrio i naslikavao se danima s njim.
— Mlađi referent
Je li on na tragu ove generacije? Ni blizu. Je li zaslužio da bude primjer onog kaj nam ne treba u klubu pored svega kaj smo imali? Ni blizu. — Mlađi referent
 Mlađi referent
Mlađi referent         

Boysica
Boysica         

The Undertaker
The Undertaker         
          NitkoBitan
NitkoBitan         
         Baturina je nosio dres Hajduka, Deverić isto. Gledate to previše navijački. Neka ljudi igraju gdje hoće. Neće nikad biti "legende" — The Undertaker

The Undertaker
The Undertaker         
          NitkoBitan
NitkoBitan         
          The Undertaker
The Undertaker         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.