Kaj se vama Ćorić toliko zamjerio? Je li ga pratio pretjeran hype? Jest. Je li on zato kriv? Ne.
Sve u svemu, dečko je dinamovac od rođenja i prema navijačima ništa osim velikog respekta, kaj mu se zamjera? To kaj nije bio poslušnik Zokija pa je imao probleme s klubom? — Mlađi referent
Doslovno niti jedan igrač ove generacije se nije bahatio, a posebno ne uz te jale, bube i babe. — marcio amoroso
Onda mi također ide na živce onaj grafit napravljen sam sebi — marcio amoroso
Ova generacija slavi naslove prvaka uz cajke i nekakvim forama na Acu Lukasa ili koga već, ne vidim tu neki poseban problem. — Mlađi referent
Koliko znam nije ga on napravio? To ako jest, glup mu je to
Nije sam napravio grafit, ali ga je u najmanju ruku odobrio i naslikavao se danima s njim.
— Mlađi referent
Je li on na tragu ove generacije? Ni blizu. Je li zaslužio da bude primjer onog kaj nam ne treba u klubu pored svega kaj smo imali? Ni blizu. — Mlađi referent
Baturina je nosio dres Hajduka, Deverić isto. Gledate to previše navijački. Neka ljudi igraju gdje hoće. Neće nikad biti "legende" — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.