Mislim da se podcjenjuje dosta HNL kao liga, i dok god mi tvrdili da mu je to realna cijena i da treba prihvatiti i 16 i 18 milijuna necemo onda u blize vrijeme ni ostvariti jos veci transfer jer cemo se prikazati kao limitirani po tom pitanju. Pa HNL je u vrhu Europe (18. liga po koeficijentu), e sad druga stvar je sto mozes ici na rizik i reci 30 milijuna ili nista pa izvisiti opasno ili biti realan pa prihvatiti i cijenu od 16-18 milijuna. Mislim sto kazes da je taj Kiwior iz talijanske lige ne znaci nista, ja ne vidim da je odigrao sta zapazeno u Arsenalu zasad a Spezia u Italiji je mislim par razina ispod Dinama tako da mi to nema smisla. Ipak smo prepoznatljivi na europskoj razini tako da i da se podigne cijena na makar 20 milijuna ne vidim razlog zasto ne bi prihvatili.
Kasnije ce doci i do Baturininog transfera, bas zbog toga ce isto otici za do 20 milijuna a da igra u Benfici vec bi sad bio na 20. — BornaPŽ1986
Ako su za Kiwiora dali 18 milijuna racunica je jasna — BornaPŽ1986
Imamo jednu od najboljih akademija u svijetu. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.