2. Od imovine nije dobio ništa od starog Građanskog.Ona priča o titulu na Koturaškoj je li-la, igralo se posvuda i nije Dinamo taj koji je birao Koturašku. — Mlađi referent
Vidim puno toga ste obradili, ja ću se samo ovoga dotaknuti sa statistikom. U sezoni 1945/46. Dinamo je sve utakmice na državnoj razini igrao u Koturaškoj - predkvalifikacije su se igrale po cijelom Zagrebu jer su to bili sve lokalni klubovi. U sezoni 1946/47. je 11 od 12 utakmica igrano u Koturaškoj. U sezoni 1947/48. 7 od 10 utakmica igrano u Koturaškoj. — markoli
3. Zašto Dinamo nije odigrao sve te utakmice na svom stadionu, stadionu kojeg je nasljedio od Građanskog ( što sad znamo da je laž jer si sigurno točno odgovorio na pitanje broj 1), a ne 70% ili 60% ili 90%? Srodno s pitanjem broj 3. — Mlađi referent
Već sam jednom napisao da nije ni Građanski sve svoje utakmice igrao u Koturaškoj. — superhik
"kad je počelo", nego što želite slaviti — Neki tip
Ali još nisam čuo valjan argument zašto smo rođeni 26.04. — Mlađi referent
Objavim kasnije tekstove Židaka na ovu tematiku, čovjeka koji prošao sve s Dinamom. — Mlađi referent
Dva dana raspravljamo i nitko do tebe nije docirao s visoka. I onda si to napravio sa stilom, potpuno promašivši bit mog upisa. — Mlađi referent
1. Vrlo bazično, ali na osnivačkoj skupštini je Dinamo osnovan kao novo FD, s novim imenom, novim grbom. FDK u prvom grbu mi je izuzetno bitno. Nema nikakve formalne ideje da to bude novi Građanski (kod Hajduka ima, i to mi je ključna razlika).
2. Od imovine nije dobio ništa od starog Građanskog. Ona priča o titulu na Koturaškoj je li-la, igralo se posvuda i nije Dinamo taj koji je birao Koturašku.
3. Dinamo desetljećima nakon osnivanja objavljuje monografije, izdaje plakete, letke, suvenire, igrači i djelatnici kluba nedvojbeno vežu početak istog za 1945.
4. Može skupa i pod treću točku, ali novinski članci gdje se Dinamo u pravilu vodi kao osnovan 1945., na kraju krajeva i sami navijači slave četvrtu titulu 1982. i slično. Tek moderni tekstovi počinju pripisivat Dinamu bilo koji trofej Građanskog. — Mlađi referent
G kao jako važan za Dinamo, apsolutno DA! Ali još nisam čuo valjan argument zašto smo rođeni 26.04. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.