• miro
    10.3k
    Ajmo se malo maknut od Mede kao hejtera svega što ima veze s Dinamom. Jeste pročitali onaj dio o sastavu skupštine? Da članovima pripadne samo 25% mjesta
  • Ludovic IX
    12.8k
    To je priča od prije dva mjeseca, da će se članovima dati trećina dok bbb I dtsm traže barem 50%+1 glas članovima koliko ja znam. To je kao neki kompromis prema 1 član 1 glas..nema tu jedne nove stvari u clanku
  • miro
    10.3k
    Nadam se da se neće odustat od toga
  • Jaro
    13k
    ajd Alac je napokon odustao i sada ocjenjuje cevape (ni to mu ne ide al ajd) po Zagrebu...
  • vjeko1701
    30.3k
    Jel ima kaj priče o redukciji skupštine? Trenutna brojka je po meni divlje prenapuhana.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    hkg7ntwoe2btdptx.jpg

Drug medo opet jaše...

Jeza, crni scenarij, dinamo strahuje, sve se urušava :lol:

Lik je u potpunosti zastranio!
  • Efes Pilsen
    17.2k
    On zastranio, a ja bi ga odstranio s liste akreditacija.
  • Captain America
    20.4k
    Kakav iskompleksirani deponij. Treba mu rješit najbolje ulaznice za proslavu naslova kao i za zadnju utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka pa nek piše o raspadu.
  • The Undertaker
    10.4k
    Onda bi pisao kako na LP curi voda sa gornje tribine. Najbolje je ignorirati ga kao Alača pa će za godinu, dvije i on ocjenjivati ćevape i pizze po Zagrebu.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    uw336vtwecfqsz3p.png

Evo i mali kolaž :lol:

Da to čita netko s drugog kraja svijeta, stekao bi dojam da dinamo ispada u drugu ligu i da je klub pred financijskim kolapsom. Ništa ne valja, sve propada, svi odlaze... :rofl:
  • Captain America
    20.4k
    Sjećam se tog smrada dok je prije 10 godina potpirivao vatru za vrijeme najvećeg rivalstva Reala i Barcelone. Isto su mu ljudi pisali što mu mi danas ovdje pišemo, al ispunio je cilj i skupljao klikove pa je bio provokatorskiji sa svakim člankom.
  • Jurki
    27.9k
    Kolko pljuvacine prema najuspjesnijem i najbogatijem sportskom kolektivu u Hrvatskoj.
    Sramota za novinarsku struku, ak mogu to opce nazvati strukom.
    Prije bi bilo natjecanje ko ce vise i jace pljunuti na Dinamo.
    @db-izbjeglica po tome ne da smo pred kolapsom, vec smo propali i klub je ugašen.
    Ali ce opet ko po dobrom starom obicaju piskarala gutati normabele od muke kao i svake godine.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Drug medo opet jaše...

Jeza, crni scenarij, dinamo strahuje, sve se urušava :lol:

Lik je u potpunosti zastranio
    — db-izbjeglica

Ime i prezime autora i koje novine su to? Tovarsport?
  • DrawTube
    7.1k
    Moglo bi se na idućoj tekmi nabaciti jedno Medo cigane skandiranje tek toliko da se pokaže
  • Droljo
    32.6k
    Ni slučajno takvom liku pažnju davati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.