• masacusec
    5.3k
    Podrška Prlji!
  • serbus
    4.9k
    Evo baš čitam da se frajer ispričao sad nabijem ga na kurac on je kao neki panker, stari mudonja ,kontra sistema i te fore a južnjački pritisak na Twitteru ga slomi da se ispričava za sliku fritula.

Obični papak "pičke od momaka".
  • San Lorenzo
    19.3k

Lik se 'ispričao' jer navija za Rijeku i kako je sam napisao, ne može si pomoći...isto kao što si ni mi nismo mogli pomoći, pa smo bili politički nekorektni i navijali za AZ.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Baš to, ajd da je bio prost, vulgaran.. ništa, najobičniji sprd. Ne znam koja je hajduk pm pa se ne smije sprdati s njim po društvenim mrežama.

Da je pravi, dodao bi još 10 takvih memova :grin:
  • Jaro
    9.9k
    Prlja ispao obicna rijecka ..cka... A navijaci HNK pravednika najveca skupina politicki korektnih pahuljica...
  • blackbully
    4.5k
    Radio Imotski.
    ogp1wxekqbs3z3v4.jpg
  • Nolifer
    11.1k
    A stvarno su pahuljice, nemam druge riječi za njih...
  • Markelo
    3.3k
    Prvaci "cancel" kulture su: transgenderi, pederi, crnci i tovari. Nitko nije histeričniji od njih kada im se uputi kritika ili trol
  • Ludovic IX
    8.3k
    on se ispričao vjerojatno isto pod pritiskom.. hrt im organizira sve za eurosong, nebi se čudio da je šapit zvao neke da mu prijete
  • Boogieman
    328
    Koju pm je onda on?
    Gdje ima firmu, zašto tu oku vrlo neugodnu facu ne dislocira iz zagreba, ode u split i bude među svojima?
    db-izbjeglica
    Moramo i njega razumijeti, ipak je odrastao sa stigmom Srbina, pa se sad ima potrebu cijeli život dokazivati i podučavati ljude tko su pravi Splićani i Dalmatinci, a tko izdajnici.
    Problem je kaj je on neki intelektualac i još utjecajan, te kaj ustvari na glas govori kaj sekta misli. Nisu svjesni koliko ovakvi pajaci mišlju, rječju, djelom i propustom štete svom klubu.
  • serbus
    4.9k
    Kme city ... igrali bi se opasnih dečki a na prvu kmeče gore od klinaca....
  • plavi67
    924
    sram vas može bit, na djecu udarate :D
    ajme meni nije mi dobro... :D
  • NB86
    16.7k
    Ja nemam protiv nista da reagiraju, jebu mu mater srpsku/pedersku sta god, ali ova sablaznjavanja "kako je mogao" "mislimo na djecicu", a docekivali svoje pionire nakon pobjede nad dinamom sa mrzim dinamo srpsko ime to, najveci licemjeri i pahuljice.
  • Bruh
    1k
    Pričamo o istim navijačima koji nazivaju nas austrijskim konjušarima, osječane mađarskim slugama, armadu ciganima i srbima, šibenčane judama itd. a jedna baš ono osrednja facebook 50+ fora ih toliko uvrijedi
  • Jurki
    17.1k
    zp07q87cvxw55var.png

Beckenbauer ide vec do 15 milijuna.. jos koji kiks do kraja sezone i vredil bu 20..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.