• xavier
    12.1k

Kombinacija više faktora.

Naravno da nije zaboravio igrati, ali došao je kao prvi napadač jer Petković nije bio u top formi te je u to vrijeme igrao ofenzivnog veznog, pa ne špicu. No Petko se predomislio, vratio se u špicu te jako podigao formu, a Drmić je ispao iz prvih 11.

Cijela momčad je naviknuta na Petkovića kojem idu sve lopte, a on ih onda distribuira. Drmić se nikako ne snalazi u takvoj igri jer on treba lopte koje ga dovode u poziciju za udarac prema golu. Izgled jako loše kad pokuša odraditi Petkovićevu ulogu.
  • Jaro
    10.5k
    I vecina (ili svi) automatizmi u tranziciji meni izgledaju kao napravljeni samo za Petkovica, tj koristenje njega kao glavnog distributera - utakmica s Hajdukom je to pokazala - on je imao slobode i vremena radit kaj hoce i kako hoce i rastavili ih na proste faktore. Bez njega, ili ako ga suparnik dobro ustopa obicno znaci ili gubitak bodova ili pobjeda teskom mukom.
    Drmic je potpuno drugi tip igraca i ako nemas nikakvu igru za njega, mos ocekivat ono kaj smo dobili od njega u dinamu...
  • Captain America
    20.4k
    Mi se šlepamo na Nenadov način korištenja Petka s već trećim trenerom. Kakvi nemaštoviti diletanti vode klub zadnjih godinu i pol pokazuje da igrač koji je u jednom trenutku bio najbolji strijelac Bundeslige nakon Lewandowskog izgleda gore od Papadopoulosa, a sadašnji trener je za svog prethodnika Guardiola i Ancelotti u jednom.
  • Tundra
    694
    Znaci ne smijemo dovest nijednog igraca koji igra za klub u kom je ponikao jer ne moze dati za Dinamo koliko
    moze za taj klub
    BBB Mataa998

Ne iz klubova koji su nam rivali. Po tvojoj logici je i livaja dobrodošao u Dinamo. Iako vjerujem da bi mnogi tzv. Dinamovci to i htjeli.
  • LM1995
    2.1k
    Ne iz klubova koji su nam rivaliTundra86

Osijek nam je rival? Hajduk, Osijek i još netko?
  • BBB Mataa998
    2.6k

Bas suprotno,to je po tvojoj nekoj logici da ja zelim Livaju u Dinamu,a kako si do toga dosao nek ostane za tebe nije bas da me zanima
  • bluepower86
    1k
    Transfer politika vabank i davanje 5 mil e na nekog napadaca Maribora je u rangu dovodenja Deni Jurica,Kuleta itd.Imali smo na zimu priliku dovest Belju koji ce uskoro bit prva spica repke,mogli smo njega i Lasla uzet za smijesne pare,prije sezonu dvije smo u paketu mogli uzet Kacavendu i Roka simica za 1mil.Stojkovic cijele sezone igra na razini a nama u igru ulaze Moha,Menalo itd..Treba kupovat pametno i ciljano a ne samo zato jer je “panika”..Dovedemo Perkovica i onda KTC bude starter prije njega.
  • Orc123
    12.4k

Po cemu je Vupotnik slabiji igrac od Belje? Zabija duplo vise...Beljo 1 gol u Njemackoj...lige su neusporedive ali hledao Vipotnikq i za repku i za klub....strasan Killer
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Mislim da generaliziras.. Sam menadzer i Beljo su potvrdili da je ponuda Dinama bila i vise nego korektna, ali su se odlucili za Svabe (na topicu Osijeka na sportnetu je napisano da je poruceno njemu i menadzeru da ih se nece pustit u Dinamo).
    Za Laszla se slazem, ja sam ga zagovarao ovdje isto, sad se vidi da rotacija nije tako siroka i da bi iskusan i provjeren veznjak dobro dosao.
    Za Simica.. Kulenovic ima bolji ucinak od Roka u prvoligaskoj konkurenciji, a bogami i u U21. Mali nicim do sada nije opravdao ono sto je RBS za njega isplatio.
    Oprosti, ali kada je to cijena za Kacavendu i Simica bila 1 mil. eura? To je bila navodna cijena za Cokaja..
  • bluepower86
    1k
    Beljo je nuden Dinamu prije potpisa za Osijek i da ide na posudbu u Loksu al su odbili zbog previse igraca pod ugovorom.Za Laszla potpisujem.Za Roka i Kacavendu prije polusezone gdje je bljesnuo ih se moglo obojicu dovest za prakticki besplatno.Hocu samo reci da nema neke vidljive vizije,ako se “planiralo” prodat Ademija imao si zamjenu u Cokaju za 1mil i isto ga se nije dovelo na vrijeme ali u redu.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Prije nego su bljesnuli.. Pa Dinamo kupi mlade igrace po cijeloj Hrvatskoj prije nego bljesnu. Kacavenda je bio u nasem sustavu i procjena je bila da to nije to. Negdje pogodis, negdje pogrijesis. Ne mozemo uzet svakog igraca u HR prije nego bljesne.
  • plavi67
    924
    zato smo uzeli brku koji je bljesnuo kao trener kojemu nema ko bit na klupi pa su juniori
  • NB86
    16.9k
    I sta bi mi s njima da smo ih kupili prije nego su bljesnuli, trunuli bi na klupi ko i mali rukavina, nista talentiraniji nisu sa 17 bili kacavenda i roko od npr rukavine i bartola barisica, lako je sad biti pametan
  • Jurki
    18.3k
    Sn pisu da Rijeka zeli Marina, Jankovica i Jurica + 5m za Frigana.

Gde ti novinari nabavljaju drogu s kojom se pucaju?
  • Krizy
    58.8k
    Želim i ja Monicu Bellucci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.