Ako je to zaista istina onda bi dinamo svejedno trebao napraviti takav dres i nositi ga samo u hrvatskim natjecanjima, a Uefu ko jebe.Ideja je bila (dok je sponzor bila Puma)da se naprave takvi dresovi.
Propisi UEFAe su bili takvi da to nisu dopuštali.
Ako ti je boja prvog dresa dominantna tj. jednobojna,u našem slučaju plava,rezervni dres ne može imati dvije boje npr. Žutu i crnu. — Robi T
Jako loš dres.Kao podsjetnik na te žutocrne dresove je Puma napravila žuti dres sa tankim crnim prugama. — Robi T
Koliko znam svi prijedlozi za dresove se šalju na odobrenje u UEFU.Ako je to zaista istina onda bi dinamo svejedno trebao napraviti takav dres i nositi ga samo u hrvatskim natjecanjima, a Uefu ko jebe. — NORTE
Ako je prva boja plava onda drugi u slucaju da je prugasti ne moze imati plavu boju. — Infinity
Više bih volio da COPA napravi taj retro dres, s ponuđenim prišivkom starog grba (bez zvijezdice, kakvog su na odijelima nosili igrači i treneri).jel si na tak nekaj mislil, kad si spomenul žuto crne pruge? — xFire
Dresovi u kojima je dinamo 60-ih ostvarivao gostujuće pobjede su itekako dinamovski...posebno u to old school doba.Znam da je povijest i sve, ali i dalje mi tu nema puno “dinamovskog”. — maddaddam
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.