• Infinity
    18.1k
    Nisu to oni napisali, to su napisali ovi debili iz Dortmunda.
  • ksapi
    4.8k
    https://dalmatinskiportal.hr/sport/marijan-budimir--nikada-mirnije-nisam-spavao--a-ovaj-city-bi-bio-u-vrhu-hnl-a/161683?fbclid=IwAR2fmrjGHos4vKYm1R2fgixyiOxoJQ_et0qVHde-0HZV14J1rKpKhwpVvTY

‘Nikad lakše nisam spavao. Znao sam da nemamo što izgubiti. Pobijedili smo ekipu koja puno vrijedi. Vjerojatno bi oni bili u vrhu HNL-a.’ - trener hajdukova U19 o vrsnjacima iz Citya

Znaci hajdukovi klinci bi se onda borili za naslov u HNL-u kad su ih pobijedili :rofl:
  • Keyser Soze
    13.4k
    Valjda misli na juniorsku HNL, ako ne misli to onda je ukratko debil.
  • ksapi
    4.8k

Meni bas i ne zvuci tako, komentira tu pobjedu u stilu velikog uspjeha, a oni sami su u vrhu HNL-a U19 :rofl:
  • Zagi
    9.7k
    Ne misli. Definitivno ne misli.
  • NORTE
    15.7k
    Index prije 5 sati

HAJDUK će u četvrtfinalu Lige prvaka mladih 14. ili 15. ožujka igrati u gostima kod Borussije Dortmund. Hajduk je u četvrtfinalu senzacionalno pobijedio Manchester City na Poljudu 2:1, dok je Borussia nakon boljeg izvođenja penala izbacila Paris Saint-Germain.
  • maddaddam
    2.9k
    Vlado Kalember veliki je nogometni fan i navija za Dinamo. Ne krije ni prijateljstvo sa Zdravkom Mamićem koji je jedan od rijetkih koje prati na Instagramu.

- Sa Zdravkom se znam jako, jako dugo i on je jedan beskrajno drag, dobar čovjek, u one druge stvari se ne bih petljao, jer nemam pojma. Zdravko je čovjek koji ima enormni broj prijatelja i zaslužio ih je. Beskrajno je duhovit, i njegove objave pregledam kao zabavno štivo. Imam njegov broj i hrvatski i iz Bosne i Hercegovine, i ako budem u tim krajevima vrlo rado ću mu se javiti, govori Kalember.
  • xavier
    12.1k

Većina mafijaša su jako dragi i simpatični ljudi za one koje nije briga čime se bave te im ne smetaju za obavljanje njihovog posla i ne prozivaju ih za to što rade...
  • San Lorenzo
    19.3k

Vušković kad fizički sazrije imat će preko 2 metra, ja neznam puno nogometaša, možda i niti jednog, a da s tim proporcijama odiše nekom eksplozivnošću i brzinom koja jest i biti će ključ modernog nogometa u narednim godinama.
    Dino Perić Perke vol. 2 u najboljem slučaju. :cool:
  • bbb medimurje
    4k
    A usporedimo li mi u ovoj dobi Vuškovića i Gvardiola ‘prolazno vrijeme’ je jasno. Sa 16 godina Vušković je napravio više, odnosno bolji je igrač nego što bio danas 21-ogodišnji Gvardiol kojeg lovi pola Europe, a cifra odštete za stopera RB Leipziga se vrti oko cca 100 milijuna eura.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/luka-vuskovic-je-bolji-od-gvardiola-u-njegovoj-dobi-a-josko-vrijedi-sto-milijuna-1269560

Hahahhahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha
  • Mali Zeus
    17.2k
    A usporedimo li mi u ovoj dobi Vuškovića i Gvardiola ‘prolazno vrijeme’ je jasno. Sa 16 godina Vušković je napravio više, odnosno bolji je igrač nego što bio danas 21-ogodišnji Gvardiol kojeg lovi pola Europe, a cifra odštete za stopera RB Leipziga se vrti oko cca 100 milijuna eura.bbb medimurje

Odlično kod ovog teksta je da autor ovu tvrdnju u daljnjem tekstu uopće nije poktrijepio, nego dapače kao da je i sam kroz tekst skužio da je to glupost tj. zapravo je argumentirao da je Gvardiol sve to već s 17 godina prošao i više.
  • miro
    6.3k
    nek si pogledaju malo što skauti kažu o brzini malog Vuškovića, da ne bi dobili novog Ferra
  • Bosna86
    12.1k
    oc3z163ltcc545ns.jpeg

Hajduk je siri društveni eksperiment… Ja sam 100% uvjeren da je na snazi nekakav društveni inžinjering da se vidi do koje razine se ljude može zamlacivati

Zbog ovakvih stvari im se u nedjelju trebalo dati 10 komada, stisnuti 90 minuta pa koliko se može… Jedna pobjeda i miševi su već izašli iz rupa
  • Rex Ramae
    3.1k
    Ma pusti ljude nek' preko tjedna žive u iluziji kad ih već svaki vikend netko mora restartirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.