• Infinity
    21.6k
    Nisu to oni napisali, to su napisali ovi debili iz Dortmunda.
  • ksapi
    9.1k
    https://dalmatinskiportal.hr/sport/marijan-budimir--nikada-mirnije-nisam-spavao--a-ovaj-city-bi-bio-u-vrhu-hnl-a/161683?fbclid=IwAR2fmrjGHos4vKYm1R2fgixyiOxoJQ_et0qVHde-0HZV14J1rKpKhwpVvTY

‘Nikad lakše nisam spavao. Znao sam da nemamo što izgubiti. Pobijedili smo ekipu koja puno vrijedi. Vjerojatno bi oni bili u vrhu HNL-a.’ - trener hajdukova U19 o vrsnjacima iz Citya

Znaci hajdukovi klinci bi se onda borili za naslov u HNL-u kad su ih pobijedili :rofl:
  • Keyser Soze
    21.3k
    Valjda misli na juniorsku HNL, ako ne misli to onda je ukratko debil.
  • ksapi
    9.1k

Meni bas i ne zvuci tako, komentira tu pobjedu u stilu velikog uspjeha, a oni sami su u vrhu HNL-a U19 :rofl:
  • Zagi
    19.2k
    Ne misli. Definitivno ne misli.
  • NORTE
    27.8k
    Index prije 5 sati

HAJDUK će u četvrtfinalu Lige prvaka mladih 14. ili 15. ožujka igrati u gostima kod Borussije Dortmund. Hajduk je u četvrtfinalu senzacionalno pobijedio Manchester City na Poljudu 2:1, dok je Borussia nakon boljeg izvođenja penala izbacila Paris Saint-Germain.
  • maddaddam
    2.9k
    Vlado Kalember veliki je nogometni fan i navija za Dinamo. Ne krije ni prijateljstvo sa Zdravkom Mamićem koji je jedan od rijetkih koje prati na Instagramu.

- Sa Zdravkom se znam jako, jako dugo i on je jedan beskrajno drag, dobar čovjek, u one druge stvari se ne bih petljao, jer nemam pojma. Zdravko je čovjek koji ima enormni broj prijatelja i zaslužio ih je. Beskrajno je duhovit, i njegove objave pregledam kao zabavno štivo. Imam njegov broj i hrvatski i iz Bosne i Hercegovine, i ako budem u tim krajevima vrlo rado ću mu se javiti, govori Kalember.
  • xavier
    12.1k

Većina mafijaša su jako dragi i simpatični ljudi za one koje nije briga čime se bave te im ne smetaju za obavljanje njihovog posla i ne prozivaju ih za to što rade...
  • San Lorenzo
    24.5k

Vušković kad fizički sazrije imat će preko 2 metra, ja neznam puno nogometaša, možda i niti jednog, a da s tim proporcijama odiše nekom eksplozivnošću i brzinom koja jest i biti će ključ modernog nogometa u narednim godinama.
    Dino Perić Perke vol. 2 u najboljem slučaju. :cool:
  • bbb medimurje
    5.3k
    A usporedimo li mi u ovoj dobi Vuškovića i Gvardiola ‘prolazno vrijeme’ je jasno. Sa 16 godina Vušković je napravio više, odnosno bolji je igrač nego što bio danas 21-ogodišnji Gvardiol kojeg lovi pola Europe, a cifra odštete za stopera RB Leipziga se vrti oko cca 100 milijuna eura.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/luka-vuskovic-je-bolji-od-gvardiola-u-njegovoj-dobi-a-josko-vrijedi-sto-milijuna-1269560

Hahahhahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha
  • Mali Zeus
    22.2k
    A usporedimo li mi u ovoj dobi Vuškovića i Gvardiola ‘prolazno vrijeme’ je jasno. Sa 16 godina Vušković je napravio više, odnosno bolji je igrač nego što bio danas 21-ogodišnji Gvardiol kojeg lovi pola Europe, a cifra odštete za stopera RB Leipziga se vrti oko cca 100 milijuna eura. — bbb medimurje

Odlično kod ovog teksta je da autor ovu tvrdnju u daljnjem tekstu uopće nije poktrijepio, nego dapače kao da je i sam kroz tekst skužio da je to glupost tj. zapravo je argumentirao da je Gvardiol sve to već s 17 godina prošao i više.
  • miro
    10.2k
    nek si pogledaju malo što skauti kažu o brzini malog Vuškovića, da ne bi dobili novog Ferra
  • Bosna86
    13k
    oc3z163ltcc545ns.jpeg

Hajduk je siri društveni eksperiment… Ja sam 100% uvjeren da je na snazi nekakav društveni inžinjering da se vidi do koje razine se ljude može zamlacivati

Zbog ovakvih stvari im se u nedjelju trebalo dati 10 komada, stisnuti 90 minuta pa koliko se može… Jedna pobjeda i miševi su već izašli iz rupa
  • Rex Ramae
    4.3k
    Ma pusti ljude nek' preko tjedna žive u iluziji kad ih već svaki vikend netko mora restartirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.