• deda
    48.5k
    Ja sam uporabio prejaku riječ dokaz jer nemam podatke. Naglašavam zato dojam. Nema potrebe da raspravljamo o tomu.

Ovo je s druge strane činjenica da su svi igrači koji su igrali SP evidentno u problemu tj. fizički tijela ne mogu pratiti takve intenzitete i treba im vremena za oporavak.
  • vjeko1701
    29.8k
    Tu je možda čak i dvojaki efekt, oni koji su prošli SP su imali nekarakteristično zgusnut raspored u ovom djelu godine dok su svi ostali imali nekarakteristično dug period odmora i priprema.
  • LovroZG
    1.3k
    Ne znam, meni to naše europske utakmice nisu dokazale. Ni po trci ni po duelima nitko nas nije baš ubijao — Neki tip sa Zapada

Kako nisu? Pa svaku tekmu smo oko 60, 70 min disali na škrge i onda se čupali jer Čačić nije mijenjo na vrijeme.

Slažem se da Orša nije dobar primjer, al vidilo se da kaskamo u LP za europskim vrhom.
  • Dammir10
    267
    Trener Southamptona misli nešto od ovoga:

A) da Oršić talentom nije dovoljno dobar za Premiership
    B) da mu se Oršić neće uklopit u sustav igre

Ove izjave o Oršićevoj nespremnosti su samo laži. Ne može otvoreno reći da Oršić nije dovoljno talentiran ili da mu se ne uklapa u sustav pa mu je onda najbezbolnije reći da je Oršić dobar ali da još mora poraditi na kondiciji pa će tobože onda igrati. Tako Oršića drži mirnog i u treningu dok drugi igraju.

Inače to da je Orša nespreman je umobolna izjava. Oršić je stroj, Cristiano Ronaldo tip igrača, sportski fanatik bez grama masti u tijelu. Ja mislim da taj nije popio čašu piva u životu a može toliko trčati da njemu ne bi bio problem odraditi 2 utakmice zaredom to jest 180 minuta. Izjava trenera Southamptona je prozirna laž.
  • Captain America
    20.4k
    Taj zločinac bi trebo vidit kako Orša otresa ko hračku Fofanu 6. rujna 2022. godine ili slalom ko Ivica u najboljim danima 18. ožujka 2021. prije nego što izvali takvu glupost. Što se tiče Svjetskog, Orša je igrao, ali nije to bila neka minutaža da ostavi traga tako da je u idealnoj situaciji. Nek kaže da mu se ne uklapa u viziju umjesto ovakvih komentara koji nemaju veze s vezom.
  • flexXy
    3.4k
    Trcanje nije jedini pokazatelj fizicke spreme. To mu nikad nije bio problem, dok je s druge strane imao i utakmica u Europi gdje ga se nije vidjelo jer nije mogao dobit duel. Ne kuzim od kud sad taj narativ o Orsicu kao nekoj fizickoj zvijeri. Za nase potrebe je bio cudo igrac jer je bio relativno brz i imao nos za gol na elitnoj razini.
  • Captain America
    20.4k
    Bacio sam pogled na statistiku dobivenih duela u Dinamovim utakmicama s Englezima. Na oko 35-40% dobivenih duela je ako ignoriramo nezapamćenu bunkerčinu sa Cityem na Etihadu. U utakmicama s Chelseajem ove sezone je na 50%. Nije Bruno, al nije ni loše.

Sjećam se da je lani Miho s Tribine u vrijeme pregovora s Burnleyem govorio da se ne priča dovoljno o njegovoj igri u obrani i kolko to nama znači kao i da će to bit nenadoknadiv gubitak.

Hucika je u nedavnom intervjuu za Germanijak pričao kolko je fizička sprema bitna Korejcima i da su ga digli na značajno višu razinu nego što je to bilo za vrijeme igranja ovdje.
  • The Undertaker
    10.3k
    Mogli ste čitati izjave Gvardiola, Majera, Jakića gdje kažu da su i treninzi i utakmice fizički puno zahtjevnije nego u Dinamu. Jasno mi je za utakmice ali mi nije jasno zašto trening nije na barem približnoj razini.
  • serbus
    6.1k

Nikad nije nitko ni sporio da je Pjaca kad je zdrav zvijer. Pa unatoč ozljedama ga je Juve držao na oku pa makar i posudama ali ga nije odbacio.

Pitanje je može li izvući sezonu bez ozljeda svako dobro mu želim ali dinamo treba više od gledanja u nebo i molitve da bude zdrav za novac koji bi ga dinamo plaćao.
  • Jurki
    27.9k
    Jasno mi je za utakmice ali mi nije jasno zašto trening nije na barem približnoj razini — The Undertaker

Uzmi đokera.. pitaj trenere.
    Nikome to nije jasno. I to isto pitanje se povlaci svake jeseni.
  • Zagi
    19.1k
    Mislim da je to i dijelom do konkurencije.
    Petko izgleda puno bolje od kad mu Drmić puše za vratom.
  • SAS1987
    20.7k
    Neuništljiv :smile:

• Ludovic IX
    12.8k
    Jel netko gleda..vidim da je još 0..
  • Keyser Soze
    21.1k
    Više nije, gube 0:1 od Grimsbya, ne gledam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.