• SAS1987
    17.8k
    nije ferencvaros los. A tu je i playoff i grupne faze u koji nama trebaju predatori u vezi.
  • Jaki
    100
    Bjelica je rekao da za svakog igrača u slucaju prodaje imaju A i B opciju i tek kada netko ode ce dovesti zamjenu.
  • davidinamo
    366
    Transfer je jednom riječju, nepotreban.
  • SAS1987
    17.8k
    super, nek onda prodaju svih 11 i zamjene ih sa B opcijama. Nakon toga prodati svih 11 B opcija i kupiti C opcije. Nije to football manager da mozes tek tako zamjeniti takvog igraca prije vaznim utakmicama.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Ima nekih koji bi opravdali i da braća zapale Maksimir do temelja.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Zadnji igrači koji su dovedeni su rezerve rezervi. Atiemwen je četvrta opcija na ofenzivnom veznom iza Olma, Kadziora i Majera. Andrić treća opcija na mjestu napadača iza Gavrana i Petkovića.
    Eto kako pogađaju sa zadnjim pojačanjima.
  • Infinity
    18.9k
    Deda sta ti mislis o transferuJaki

Deda je na godisnjem i mob pali tek navecer. Bojim se za njegovo zdravlje :rofl:
  • dinamo vitez
    640
    Meni samo nije jasno kako se ovdje o Šunjiću piše kao da je Ronaldo otišao.. slično kao i sa Rrahmanijem nedavno, čovjek ima svoju cijenu i kad je netko (pre)plati, prodaš igrača i dovedeš zamjenu.. svaki igrač ima svoju cijenu i nije mi jasno za koliko bi ga vi prodali? Di je cijena? 12 milijuna? 15?
  • Jaki
    100
    Samo sam rekao da imaju spremne zamjene na trzistu ne odobravam prodaju takvih igraca pogotovo Sunjica.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Par forumaša ovdje me podsjeća na jednog novinara koji je opravdavao sve poteze uprave, kakvi god bili, da bi na kraju završio prvo kao glasnogovornik kluba a onda i kao analitičar u Dubaiju ili di je već sportski direktor koji se vratio spasiti klub radio.
  • Jaki
    100
    Misljenja sam da su mogli sigurno 10 milja dobit je da je 30% jos al opet.
  • marcio amoroso
    43.1k

Zašto ga se uopće mora prodavati?
    Zašto braća ne uplate Dinamu tih 7 milijuna od 100 koje su pokrali?
    Zašto se mora prodati dinamovo dijete koje ima 21 godinu?
  • Jaki
    100
    Pise negdje da je Sunjic htio ici ali sumnjam.
  • Mr Blue
    4k
    Meni samo nije jasno kako se ovdje o Šunjiću piše kao da je Ronaldo otišao.. slično kao i sa Rrahmanijem nedavno, čovjek ima svoju cijenu i kad je netko (pre)plati, prodaš igrača i dovedeš zamjenu.. svaki igrač ima svoju cijenu i nije mi jasno za koliko bi ga vi prodali? Di je cijena? 12 milijuna? 15?dinamo vitez

Meni samo nije jasno kako se ovdje priča o prodaji igrača i milijunima eura koje će preko offshore računa diljem planete završiti u džepovima osuđenih kriminalaca te prodaji i uigravanju igrača kao da smo u igrici, a ne kao da se spremamo za ulazak u najelitnije nogometno natjecanje na svijetu. Prestani spinat.
  • dinamo vitez
    640
    Ne spinam ja nista i slazem se da nam mazge vode klub. Ali da je transfer kao transfer los, to se ne moze reci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.