• kinfa95
    534
    Bravo Ademi odi u jebenu Kinu. Tvoja velika sramota
  • kinfa95
    534
    A mi radimo grafite tom Mamicevcu
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ne znam kaj bi rekao, neka ide.
  • deda
    38.7k
    Kinfa, ne pričaj bedastoće
  • Captain America
    20.4k
    Dečki, 3 milijuna eura na 3 godine, ukupno 9. Kolko je ovdje zaradio u 13 godina?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Mislim, Ademi će padati s vremenom, najduže je tu. Nama i treba osvježiti svlačionicu. Imamo zamjenu za njega u Ljubičiću, samo ćemo opet tu poziciju lijevog beka krpati s Perkovićem ili Bočkajem. Pošto imamo komfornu situaciju u prvenstvu, ja bi ga pustio ukoliko stvarno želi ići.
  • Oluja
    5.4k
    grafit mu se radio zbog onoga što je dao dinamu, a ne zbog onoga što želimo da da u budućnosti.
  • kinfa95
    534
    Ogromno razocaranje
  • dzg7
    411

Nije 3mil godišnje nego 4 mil na 3 godine
  • Captain America
    20.4k
    Sad vidim da su promijenili. Bilo je prvotno o 3 riječi i da mu garantiraju isplatu svega.
  • Orc123
    12.6k
    Nrmojte biri naivni, nude mu oni puno vise od 1,3m eura godisnje....ako mu to zelja neka ide. I tako ce se vratiti u Dinamo i vrata mu moraju uvijek biti otvorena. Realno, padat ce kvalitetom, treba se okrenuti mlađima, ali ako zeli ostati dari mu ugovor do penzije i funkciju u klubu!
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Cijeli članak se bazira na tome što je Čačić odbio prokomentirati.

Trener i sportski direktor Ante Čačić nakon utakmice s Hajdukom u kojoj je Ademi zabio pogodak i odigrao sjajnu utakmicu nije želio komentirati priču, ali s obzirom na to da je komentar izostao, bilo je sasvim jasno da je ‘to to‘.

A uz to znamo da Droljivari ima običaj prodavati naše igrače.
  • Dammir10
    266
    Navodno je Čačić nakon postavljenog pitanja na treenutak pogledao prema istoku što nam definitivno odaje da Ademi ide na daleki istok to jest u Kinu.
  • Nolifer
    11.9k
    @kinfa95 ne kolji igrača, koji je cijeli život dao za Dinamo, ko si ti da mu sereš? Zato ne govori bedastoće... A Ademiju sretno i neka se vrati jednog dana... Ni meni nije jasan taj transfer, ali nek mu je sa srećom, ako do toga dođe...
  • blue heart 72
    2.4k
    Hvala Akiju na svemu što je dao klubu. Istina je da je klub stao uz njega u najtežem trenutku njegove karijere, ali nam je to Aki vratio višestruko. Pravi lider i na terenu, kao i van terena. Ako nas zaista napusti, najmanje što možemo napraviti je poželjeti mu sreću u nastavku karijere
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.