• Captain America
    18k
    https://strawpoll.com/polls/e6Z288LR7nN

Evo ista anketa ako hoćete riješit :grin:
  • Droljo
    8.9k
    Baš gledam krunu na areni u studiju. Pa mislim da je krajnje vrijeme da mu se da još jedna šansa na klupi. Lik ima sve. Elokventnost, stručnost, sad već i ozbiljnost. Kruno vrime je
  • Nino Bule
    14.5k
    Jovicevic bez mudryka tuče rennesa 2 0 na poluvremenu, stvarno cudo radi, treba ozbiljno pratit njegov rad i ako nastavi ovako vratit ga jer ode li u lige petice ne znam da li ce bit realan.
  • Captain America
    18k
    Jovičević je dinamovac od glave do pete i sigurno bi nam bilo lakše privuć ga nazad.
  • Ludovic IX
    7.4k
    A stvarno, koji k.... sa majerom. Otkad više na klupi neg u igri, rennes je isto za k..... znači, logično da mu das da igra ali ne.. otkad je bila pričao oko transfera, 0 bodova. Ili jednostavno nije naišao poslije sp-a
  • Keyser Soze
    10.6k
    Igrao je on, al se ozljedio
  • Ludovic IX
    7.4k
    Al već par tekmi na klupi. Znači nije više ozlijeđen
  • Nino Bule
    14.5k
    Citao sam od rennovih navijaca da je na njegovoj poziciji ogroman talent koji je dok je majer bio ozljeđen igrao odlicno i zgrabio poziciju, dijele minutazu, malo je majer bio prva postava i dobivao kontinuitet izgleda da sad u bitnijim tekmama on starta
  • Mr Anderson
    8.7k
    Jovičević je baš kurvinski potrošen i iskorišten, nije ni dobio pravu šansu u nekim normalnim uvjetima.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Dal bi on uspio u dinamu na mjestu bjelica tj da je dobio tu ekipu, ja ne vjerujem. Bio je preblizu svemu tome da bi mijenjao sve kako je bjelica promijenio. Možda jednom I dodje pa napravi nešto veliko
  • San Lorenzo
    16.9k
    Ekipa se povezala s Bjelicom, onda je naprasno potjeran, a zamjeni ga lik s D'Artagnanovskim brčićima i košuljama sa točkastim i cvjetnim uzorkom...recept za katastrofu koja se i dogodila.
  • Nino Bule
    14.5k
    Osim sto se bjelici nasapunala daska mjesecima i atmosfera nakon ostavke je bila katastrofa, jovicevicu prodali pricu da radi pripreme za sljedecu sezonu u onom kovid nastavku, naravno igraci isrcpljeni i u pripremama gube utakmice i ovi ga smjene da bi dosao mamic junior, tih 6 mjeseci smjene bjelice i bas kurvinsko iskoristavanje jovicevica da bi dosao mlađi narkoman na poziciju trenera je jedna od sramotnijih epizoda kluba.
  • Mr Anderson
    8.7k

Potpuno si promašio bit. Ali ono, ful.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Jovićević se i sam iskompromitirao izjavom da je spreman sjesti na klupu dok je trajalo ono s Bjelicom...meni ga žao nije...a da se za Zorana priprema klupa sam na snetu napisao čim je vraćen na poziciju SDa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.