• Mlađi referent
    12.3k
    Brekalo na klupi danas, igra se 80. minuta

Za sad je u 4 tekme skupio 18 minuta, odlično :fire:
  • San Lorenzo
    17k

Taj dečko je na svakom karijernom raskrižju odabrao smjer koji mu je nudio više novca, tako da ne čudi jedna ovakva nezdrava karijera koju ima...nekako sam nabasao na komentare navijača Torina u 11. mjesecu prošle godine gdje su se ismijavali iz njega i njegovih odabira jer mu Torino, gdje je imao solidnu ulogu, nije bio po volji, pa je odlučio otići zbog čega je na kraju i SP gledao sa kauča.
  • Infinity
    16.6k
    U te cetiri utakmice ni jednu na lijevom krilu nije poceo igrac koji je lijevo krilo. Trener na toj poziciji vise vjeruje nekom spicu ili ofanzivom veznom nego njemu.
  • Krizy
    46.7k
    Vjerojatno u Međugorju
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Realno, ima pravo. On mozda je bio Mamicev igrac, ali je Modric s Mamicem podijelio daleko veci kolac. 263 nastupa, 60 golova i 59 asistencija, skupine Lige prvaka, Europske lige..
  • Nino Bule
    14.6k
    Realno prije majera bi ga stavio, ali ovo je jebeni instagram post povodom rođendana baturine, stvarno nebitno, cudi me da je sammir tako odreagiro
  • Mlađi referent
    12.3k
    Mislim Majeru nije ovdje nikako mjesto i naravno da je Sammir zaslužio mjesto prije njega, u krajnjoj liniji dao je klubu više nego Modrić pa i osvojio i igrao više nego Zvone

Samo je smiješna reakcija na tako banalan post, pogotovo od njega
  • Patak
    3k
    A možda se zafrkava?
  • Dino
    2.9k
    Sammir se cesto sprda na svojim storyjima.
  • Eduardo
    21.1k
    dovoljno da Index raspali anketu; Tko je najveća desetka Dinama u povijesti?
  • Fićo1986
    1.1k
    i uvjerljivo vodeci luka modric....i dont understand.
  • Ludovic IX
    7.5k
    Zato što ljudi glasaju za najbolje igrača među ovima a ne za doprinos dinamu
  • cron1ck
    1.7k

A nema te šta čuditi, to glasaju ljudi koji nisu pogledali više od 5 utakmica Dinama i sad ti očekuješ da oni glasaju po tome što je koja desetka donijela Dinamu. Modrić je trenutno najpoznatiji hrvatski sportaš, a možda čak i najveći svih vremena i sigurno više nikada nećemo imati sportaša kojeg toliko cijeni cijeli svijet.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Zona je jedina sposobna provest relevantnu anketu glede toga

Prosječan tovar kad uleti na ovu anketu indexa da glas Modriću jer je Modrić i dislajk Sammiru jer je ljut kaj je igrao za repku

I naravno dislajk Majeru jer je Vlašić za njega tata, zaboravio sam taj dio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.