• Droljo
    20.8k
    Baš gledam krunu na areni u studiju. Pa mislim da je krajnje vrijeme da mu se da još jedna šansa na klupi. Lik ima sve. Elokventnost, stručnost, sad već i ozbiljnost. Kruno vrime je
  • NB86
    17.1k
    Jovicevic bez mudryka tuče rennesa 2 0 na poluvremenu, stvarno cudo radi, treba ozbiljno pratit njegov rad i ako nastavi ovako vratit ga jer ode li u lige petice ne znam da li ce bit realan.
  • Captain America
    20.4k
    Jovičević je dinamovac od glave do pete i sigurno bi nam bilo lakše privuć ga nazad.
  • Ludovic IX
    9.7k
    A stvarno, koji k.... sa majerom. Otkad više na klupi neg u igri, rennes je isto za k..... znači, logično da mu das da igra ali ne.. otkad je bila pričao oko transfera, 0 bodova. Ili jednostavno nije naišao poslije sp-a
  • Keyser Soze
    15.9k
    Igrao je on, al se ozljedio
  • Ludovic IX
    9.7k
    Al već par tekmi na klupi. Znači nije više ozlijeđen
  • NB86
    17.1k
    Citao sam od rennovih navijaca da je na njegovoj poziciji ogroman talent koji je dok je majer bio ozljeđen igrao odlicno i zgrabio poziciju, dijele minutazu, malo je majer bio prva postava i dobivao kontinuitet izgleda da sad u bitnijim tekmama on starta
  • Mr Anderson
    13.8k
    Jovičević je baš kurvinski potrošen i iskorišten, nije ni dobio pravu šansu u nekim normalnim uvjetima.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Dal bi on uspio u dinamu na mjestu bjelica tj da je dobio tu ekipu, ja ne vjerujem. Bio je preblizu svemu tome da bi mijenjao sve kako je bjelica promijenio. Možda jednom I dodje pa napravi nešto veliko
  • San Lorenzo
    21.5k
    Ekipa se povezala s Bjelicom, onda je naprasno potjeran, a zamjeni ga lik s D'Artagnanovskim brčićima i košuljama sa točkastim i cvjetnim uzorkom...recept za katastrofu koja se i dogodila.
  • NB86
    17.1k
    Osim sto se bjelici nasapunala daska mjesecima i atmosfera nakon ostavke je bila katastrofa, jovicevicu prodali pricu da radi pripreme za sljedecu sezonu u onom kovid nastavku, naravno igraci isrcpljeni i u pripremama gube utakmice i ovi ga smjene da bi dosao mamic junior, tih 6 mjeseci smjene bjelice i bas kurvinsko iskoristavanje jovicevica da bi dosao mlađi narkoman na poziciju trenera je jedna od sramotnijih epizoda kluba.
  • Mr Anderson
    13.8k

Potpuno si promašio bit. Ali ono, ful.
  • San Lorenzo
    21.5k
    Jovićević se i sam iskompromitirao izjavom da je spreman sjesti na klupu dok je trajalo ono s Bjelicom...meni ga žao nije...a da se za Zorana priprema klupa sam na snetu napisao čim je vraćen na poziciju SDa.
  • Crusades
    18.7k
    Danas Hucika (Orsicev menadzer) gostuje u podcast inkubatoru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.