• Orc123
    11.1k
    Ja i dalje mislim da bi despodov bio bolje rjesenje
  • Mlađi referent
    12.5k
    Ja i dalje mislim da bi despodov bio bolje rjesenjeOrc123

S obzirom da si prije 2 sata napisao točno to, ne čudi nas da nisi promijenio mišljenje
  • LovroZG
    1.3k
    Bugari su svoja saznanja dobili s istog Twitter profila ko i mi s obzirom da su članak napisali prije pol sata.
  • Orc123
    11.1k

Ne, ja mislim da je despodov bolje rjesenje od ovoga, nisi shvatio valjda ...
  • jp23
    3.1k
    Napisao ti je da NISI promjenio mišljenje. Odnosno da si ponovio istu stvar
  • Laugreano
    3.7k
    Mislis da bi bilo bolje dovesti despodova nego ovog?
  • Orc123
    11.1k

Ja mislim da bi, i ti mislis da da bolje dovesti despotova nego ovog? Jer ja to mislim....
  • NB86
    16.3k
    Ti bas zelis da te se bana sa foruma
  • Orc123
    11.1k

Ako se netko sprdava s onoga sto ja napisem zasto se nebi ja sprdavao? Si cuo za sarkazam? Jesi, nisi? Inace je opce prisutan ovdje pa ne vidim gdje je problem!? Sto se tice bana? Nisam vrijeđao, niti bio bezobrazan....a ban ko ban? Zasto da ne!? Pa nije mi forum zivot...nek me banira slobodno tko misli da sam se ogrijesio u nesto....
  • NB86
    16.3k

Pa spamas i onda se pravis glup, umjesto da sutis i prihvatis primjedbu da pises iste stvari po 10 puta ti si jos kurcevit
  • Orc123
    11.1k

Di je problem? Kad se ovdje vrijedja i proziva i sprdava netko onda nema nikoga da osudi takvo ponasanje i to nije problem! A sarkazam i zaebancija je odjednom problem?
  • Fićo1986
    1.1k
    ides svima na onu stvar na jedinoj temi koju komentiras na ovom forumu,jel ti ide to u glavu?
  • deda
    36.2k
    Dečki mir.
  • deda
    36.2k
    Pričajte o temi ako hoćete, ne želim da pričate šta mislite jedni o drugima. Nit me zanima, a vjerujem i većinu ovdje.
  • Ali
    2.6k
    Malo mi se cini problematican po pitanju tanjura ovo novo tzv pojacanje iz ludogoreca kojeg najavljuju novine

5dj335mefzdd3u6t.jpg

Nadam se da je patka, mislim novinarska, a ne pekinska bila za rucak i to cijelo jato njih :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.