• Imamo Dinamo
    4.1k
    Nije loše, bolje da dovedemo jednog kompletnog igrača za 5m€ nego 5 poluproizvoda za 1m€
  • Zagi
    10.7k
    Protiv nas je igrao malo desno pa malo lijevo ako se dobro sjećam?
    Dobar igrač, zadavao nam dosta problema.
  • Eduardo
    24.9k
    Tekpetey bi bio bomba. Pozdravljam ovaj potez ako ima istine u njemu :up:
  • Captain America
    20.4k
    Bio bi brutalno pojačanje, al nisam siguran da ima samo 25 godina :lol:
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Nekak ne mislim da ima mjesta za njega. Eventualno ako se riješimo Menala, Drmića i pošaljemo Rukavinu i Bulata na posudbu. Imamo ionako previše igrača. Plus ne priča hrvatski tako da je to još jedna prepreka :lol:
  • vjeko1701
    16.5k
    A malo mi vuče i na Štroka xD
  • Captain America
    20.4k
    Ako smo ponudili 5 milijuna, to bi bio drugi najveći izlazni transfer Ludogoretsa u povijesti. Jedino pitanje je želi li doći Ganac, a mislim da je Zagreb no brainer za život kraj Razgrada i današnje Ukrajine.

Btw Mara je rekao da je s Bimbom dogovarao Brkljaču tako da vjerojatno on pokušava dogovorit i ovaj transfer.
  • Neki tip
    21.3k
    Zagreb no brainer za život kraj Razgrada i današnje Ukrajine.Captain America

Zagreb je no brainer za život kraj bilo koje Ukrajine, mirnodopsku uključujući. :)

Zagreb je bilo kome s nešto love jedan od boljih mogućih izbora za život, ako traži ne prevelik i siguran grad koji nudi baš sve.. osim stadiona, doduše. :smirk:
  • Orc123
    12.5k
    Despodov i grull bi bili bolji izbori od njega iz razloga kaj tu nisi siguran za godine. Despodov mi kompletniji igrac. Ma da mi zelimo potrositi 5mil eura potrosili bi ih. Realno, za 5 mil eura dovedes avion a ne igraca ludogoreca. Nisam protiv ovog dovođenja ali mozemo mi bolje , iako u ovom trenu tesko da mozemo bolje.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Jedno lijevonogo desno krilo bi nam poprilično poboljšalo krvnu sliku, otvorili bi si opciju da Špikića guramo lijevo, Ivanušeca na 8icu...ali, bojim se da će ovo biti još jedno razočarenje kao i svaka ulazna transfer priča ovog prijelaznog roka.
  • Mlađi referent
    13.4k
    Isti novinar kaže da su Tekpeteya kontaktirali iz bugarskog saveza u vezi promjene nacionalne momčadi tj. htjeli su da zaigra za Bugarsku.

On je 2022. proglašen najboljim strancem lige.
    Također najboljim igračem travnja, svibnja i rujna.
    Po CIES-u je bio 5. najbolji igrač lige te je trenutno uz Viona najbolji asistent lige.

Zvezda i Braga su se nedavno raspitivali za njega.

U svakom slučaju živi dobre dane u Bugarskoj i odšteta će morat bit paprena ako ga želimo
  • Olmic
    5k
    Nula bodova prema mojim info
  • Orc123
    12.5k
    Kaj a fakat ste se ponadali? Omeragic, prakticki besplatan i nisu ga uspjeli zavrsiti kamoli neki ovako i financijski ozbiljan transfer. Tek ce se vidjeti na sto su nam srozali klub....
  • Mlađi referent
    13.4k
    Nula bodova prema mojim infoOlmic

9mx6fa36uyd2bpev.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.