• NB86
    16.8k

8/15 duela, 4 uspjesna driblinga, vjerovatno ko cijela momcad skupa, o asistenciji i lopti za ademija kad je dosuđen penal da ne govorimo. Cacic ga je inace na pressici pohvalio za obranu, da ulazi u duele i trpi duele, tako da si i to potpuno ili slagao ili nisi sposoban razumjet dvije recenice koje je izgovorio trener o baturini. Ono za sta ga je "kritizirao" je zaigranost, to jest visak dodira daleko od protivnickog gola, ali da su to normalne dječje bolesti u ovoj fazi karijere.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Ona scena kad izlazi, zna da je zajebao, a Cacic se smjeska kao ponosni deda kad unuk nauci zivotnu lekciju :lol:
  • miro
    6.6k
    zeznuo si se Majki, mali je sve bolji i bolji
  • Neki tip
    21.3k
    Već dugo se nitko ni na što nije naložio i uhvatio od majkijevih "kontroverzi" pa je odlučio čovjek odigrat dupli pas s Baturinom, na sigurno.
  • Tom vg
    1.1k
    Treba nam ignore opcija na forumu
  • Zagi
    10k
    Prva prava, seniorska utakmica mladog Martina. Baš sam bio oduševljen kako je odigrao.
    Legitimni nasljednik Majera ali ima još puno za raditi.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Ono za sta ga je "kritizirao" je zaigranost, to jest visak dodira daleko od protivnickog gola, ali da su to normalne dječje bolesti u ovoj fazi karijere.Nino Bule

Malom Baturini ovo ne mogu zamirit na sav njegovo raskošan talent, al Petku mogu
  • Krizy
    57.8k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/intervju-martin-baturina-desetka-mi-vise-nije-teret-uzivam-igrati-u-ovoj-momcadi-a-derbi-je-moja-najbolja-utakmica/110157

Njemu Hajduk baš leži. Zabio je lani, kad je ušao s klupe, zabio je jesenas u pobjedi 4:1. Zapravo, ako se ne varamo, Martin Baturina još nije izgubio od Hajduka?

"Ha, uvijek u tim utakmicama igram dobro, ne znam koji je razlog. Vjerojatno i taj što je to ipak derbi, osjećaš neku dodatnu energiju. Ali, moram vas ispraviti, imam jedan poraz od Hajduka, lani na Poljudu, kad smo izgubili 0:1, Kalinić nam je zabio gol."

Ali, Baturina nije igrao, bio je na klupi.

"Nema to veze, to se broji kao poraz. Svi smo momčad, oni na terenu i oni na klupi, svi zajedno pobjeđujemo i gubimo. Tako da ja brojim to i kao svoj poraz."

To je ta priča o momčadi.

"Da, mi smo momčad, kao obitelj, zajedno u pobjedama i porazima. Doista je tako."
  • Krizy
    57.8k
    Baturina je protiv Hajduka igrao u 4 utakmice i ostvario učinak od 3 gola i 2 asistencije u 268 minuta (gledajući minutažu nepune 3 utakmice).

Dinamo je pobijedio u 3 utakmice a jedna je završila remijem. Gol razlika 12-3

Mr. Derby
  • Keyser Soze
    13.9k
    I da ne zaboravimo njegovo odnošenje lopte na Poljudu pa zatim ubačaj nakon kojeg je dosuđen penal
  • Krizy
    57.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/znao-sam-da-cemo-bas-ovako-uvjerljivo-dobiti-hajduk-kad-igramo-protiv-njih-uvijek-mi-se-otvori-15310830

Kad smo ga pitali je li očekivao da će Dinamo baš tako žestoko nokautirati Majstora s mora, doslovce ga pregaziti, dao je pomalo iznenađujući odgovor.

- Iskreno ću vam kazati... Očekivao sam da ćemo uvjerljivo, baš na ovaj način pobijediti Hajduk!

Prepoznaju li ga navijači kad izađe na zagrebačke ulice?

- Svako malo mi netko priđe. I nikad mi nije problem s nekim se fotografirati, meni je drago ako mogu usrećiti ljude. Naši navijači su, moram to naglasiti, sjajni. Fenomenalno nas bodre cijelo vrijeme, navijanje za nas je čudesno. I hvala im što dolaze po ovom hladnom vremenu.
  • NORTE
    16.3k

Skoro sam te pitao zašto nisi naveo o kome je riječ. :rofl:
  • Majki2111
    4k
    Situacija je danas na oko 69:40, gdje je na desnoj strani bio potpuno sam, a Lokomotivin igrač ga otrese ko niko, zbog kojeg ja sumjnam u njega kao igrača. Odletio naš Baturina 2 metra na pod u duelu. Šteta.
  • Krizy
    57.8k
    :lol:
  • Markelo
    3.4k
    Nakon povratka iz Splita, Majki je bio u hibernaciji neko vrijeme ali je pokazao da nije ispao iz forme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.