• masacusec
    3.9k
    Ovo je užas. Ovo su siromašni dijelovi turske i riječ je o vrlo nekvalitetnoj i lošoj gradnji.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Da, ostale zgrade u pozadini stoje.. strava, a jos autocesta ostecena sto ce sigurno usporit pomoc.
  • Fanboy
    2.8k
    7,8 je katastrofa...Ali je treslo 1 minutu i 15 sekundi tj. toliko je trajao :gasp: .

To je Kurdski dio Turske, tu su oni apsolutna većina i to je daleko mlađi te siromašniji dio...
  • NORTE
    12.2k
    To je Kurdski dio Turske, tu su oni apsolutna većinaFanboy
    To nije istina. Oni su više prema istoku.
    Ovo je baš turski dio, ali vjerojatno su i oni nastradali jer je potres pogodio šire područje, čak i Siriju.

A ovisi i na što ste točno mislili, jer šteta je sigurno velika i u kurdskom dijelu.
  • deda
    34.1k
    Broj poginulih već je prešao 1200. Nažalost vjerojatno će konačan broj biti nekoliko puta veći.
  • Eduardo
    20.9k
    Novi potres u jugoistočnoj Turskoj, magnituda je ovaj put 7.5 :meh:
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Ovo je horror. Jadni ljudi...
  • Fanboy
    2.8k

U pravu si, to je taj južni dio baš prema Siriji, vidio sam više natpise jugoistok, pa sam odmah pomislio da pipadaju turskom Kurdistanu.
    No, ovaj dio i nije toliko siromašan, već više pripada nekoj sredini, pa čak prema gore..Jasno, nisu kao zapadni dio ili Istanbul, no dosta bolji standard nego gdje su Kurdi.

U svakom slučaju strašna tragedija, no ulaganja će biti brža i veća nego da su Kurdi, to svakako.
  • puxigadjurdja
    1.8k
    Neka im je Bog dragi na pomoći. Drago mi je vidit da se naš HGSS odmah javio za pomoć, mislim da bi i država, koliko god i mi još bili "pod obnovom" trebala pomoći, barem s dijelom onih sredstava koje svejedno nećemo potrošit.

edit: ako me sjećanje dobro služi, turci su među prvima nakon Petrinjskog potresa reagirali sa slanjem pomoći.
  • Eduardo
    20.9k
    Ono što Rusi rade u Ukrajini već godinu ovaj majstor je napravio u Turskoj za minutu i pol. Užas.

• Nolifer
    8.5k

Hoće bit kakav doček na trgu uz bullhit i hp? :joke:
  • og1986
    2.9k
    Zanimljivo kako u hrv medijima većinom govore kako je odbačena optužnica dok u zambijskom listu na Twitteru su izričito napomenuli kako je slučaj "prekinut".

Čini se kako je politika odigrala svoje.
  • Papastrumf
    12.9k

A hoćeš li ti moći sada zaspati nakon što su ih pustili? Zašto si daješ za pravo da pišeš o tako delikatnoj temi kao što je nemogućnost imanje djece, posvajanje i slično, a nemaš pojma o elementarnim stvarima?
    Ajde ne seri više, pun mi te k.
  • Nolifer
    8.5k

Meni je njih pun k,a i tebe, jer stalno mi sereš nešto... A ima i djece za posvojit u HR, no očito im nisu zanimljiva kao ovi dole...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.