• masacusec
    3.9k
    Taj lik je postao svjestan činjenice da će do kraja života provesti u buksi, pa se odlučio zajebavati, a istovremeno je psihički nestabilan...
  • blackbully
    4.5k
    vise od 99 posto ljudi ga u komentarima podržavaju vrijedjajuci pravosudje...Fićo1986

Ja sam nekako drugačijeg mišljenja. Čini mi se da je izgubio dosta "simpatija" od kako se počeo sprdati na suđenju umjesto da konkretno iznosi svoje stajalište, motive itd. Čak mu je i jedan odvjetnik (čini mi se Šerić) otkazao suradnju. Inače tog Šerića su mu platili tako što su skupljali novac preko društvenih mreža u znak zahvale što je riješio onaj ološ.

Taj lik je postao svjestan činjenice da će do kraja života provesti u buksi, pa se odlučio zajebavati, a istovremeno je psihički nestabilan...masacusec

Slažem se. I koliko vidim skroz se osušio... ako ima 60 kila u njemu.
  • Nino Bule
    14.5k
    umjesto da konkretno iznosi svoje stajalište, motive itd.blackbully

Nista mu to nece pomoci, ili je potpuno neubrojiv pa ide u ludnicu ili ide 40 god u zatvor, ovo drugo je puno izglednije i to je bilo jasno prije suđenja osim ako neki vještak napravi bas cirkus
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Lik je navodno bio psihicki rastrojen, neispavan, na rubu prije nego sto ih je smaknuo. Dolaskom u zatvor, cijeli taj "show" oko njega, pisma obozavatelja i obozovateljica sigurno nije pridonjeo normalizaciji lika.
    Ja bi rekao da on ne glumi, jednostavno mu se ego napuhao preko granica, a uz to sigurno ima psihickih problema, ne mozes ih ne imat kad ubijes covjeka, a nisi psihopat.
  • thadd
    108
    Ekipa pitanje ako netko zna, jel' se može upisati nogometna akademija u HNS-u bez uvjeta "najmanje 4 godine igranja nogometa u organiziranom natjecanju u organizaciji HNS-a ili druge potpisnice UEFA Trenerske konvencije" ?

Negdje sam pročitao da su dva smjera, jedan za ekipu koja je trenirala/igrala nogomet u Hr i druga koja nije ali ne mogu naći ništa više od toga na HNS-ovim stranicama.
  • Neki tip
    21.3k
    Svakako moraš imati 4 godine igranja u organiziranom natjecanju, čak i ako se za C licencu prijavljuješ.

Možda najbolje da pitaš na:
  • thadd
    108
    Hvala ti na info, problem je što zahtjevaju 4 godine igranja u Hrvatskoj koliko sam shvatio. Budem im se javio svakako, thanks.
  • Neki tip
    21.3k
    Ne nužno u Hrvatskoj, pa sam si napisao "ili druge potpisnice UEFA Trenerske konvencije" (tako im je navedeno u nekoliko natječaja).
  • thadd
    108
    Slijep sam pored zdravih očiju očito, hvala ti još jednom, u što sam ja gledao.. :nerd:
  • Nolifer
    8.5k
    Arsenal je izdao novu tricolore kolekciju koja je top. :ok: Da bar i Dinamo krene tim stopama... :up:

eqmn57usc0f9mzmo.jpg

https://www.footyheadlines.com/2022/11/tricolor-arsenal-2023-anthem-jacket.html
  • LovroZG
    1.3k
    Ima u Portugalu sličan program koji je uspio, al tam ipak ne dozvoljavaju divljanje s drogama. I dalje postoje provjere, ide se u kontakt s ovisnicima i radi se na omogućavanju sigurnog bockanja.

Kog zanima više, tu može pročitat šta su napravili i postigli: https://time.com/longform/portugal-drug-use-decriminalization/
  • Ludovic IX
    7.4k
    U Lisabonu me taxi doveze do centra grada, i na drugom koraku me zaustavlja klinac ne stariji od 14 koji mi nudi sve od trave do heroina. Ako želim i besplatnu probu.

I onda sam čitao o tome da do valjda 16-e ili 18-e, njih se ne tereti kazneno niti ikako pa ih dileru iskorištavaju za dilanje turistima.
  • blackbully
    4.5k
    Potres od 7.8 po Richteru sinoć pogodio Tursku...
  • plavi67
    922
    strašno...jadni ljudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.