• maddaddam
    2.9k
    b_230131080.jpg?v=2

Napadač Sulejman Krpić novi je nogometaš Željezničara.

Krpić i Željezničar su postigli dogovor, a ugovor će biti potpisan u narednim danima, te će se iskusni 32-godišnji napadač uskoro priključiti ekipi na pripremama.

Bivši kapiten Plavih se tako nakon tri godine vraća u klub s Grbavice gdje je ostavio dubok trag.

Krpić je Željezničar napustio krajem decembra 2019. godine kada je karijeru nastavio u južnokorejskom klubu Suwonu, što je bio transfer u kojem su Plavi inkasirali blizu 500.000 KM, što je u trenutku teške finansijske situacije bila ogromna cifra.

Nakon Suwona, Krpić je igrao za Astru iz Rumunije te Tuzla City i australski Western Sydney, a njegov dolazak na Grbavicu će svakako biti veliko pojačanje za Željezničar, koji je u prvom dijelu sezone imao velike probleme s pozicijom napadača.

Ukupno, Krpić je za Željezničar odigrao 54 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je 31 pogodak i upisao jednu asistenciju.

Željezničar je u prvoj polusezoni postigao 24 pogotka, a najbolji strijelci Plavih su Štilić, Amoah i Hodžić, koji su postigli po četiri pogotka, dok je Haračić postigao tri pogotka. S tim u vezi, jasno je da će dolazak Krpića kao izrazitog golgetera biti veliko pojačanje.

Plavi su trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa 29 osvojenih bodova, četiri više od Sarajeva i četiri manje od Borca koji je treći, s tim da imaju i utakmicu manje, tačnije odgođeni derbi sa Sarajevom.

142562.bin.jpg

Sulejman Krpić potpisao za Dinamo na 10 godina

Napadač Dinamove juniorske momčadi Sulejman Krpić (rođen 1. siječnja 1991. u Orašju) i U-19 reprezentativac BiH u petak je u Plavom salonu svečano potpisao 10-godišnji ugovor s “klubom svojih snova”, kako je sam rekao.
    - Suljo je moderna prva špica, agresivnan napadač koji ide ravno na vrata, dobar je u zraku i nemilosrdno zabija, pravi ‘killer’ - rekao je šef omladinske škole Dinama Romeo Jozak.
  • Keyser Soze
    15.9k

:rofl: :rofl: :rofl:

PS: obavezno poslušati monolog Krune Jurčića
  • Ali
    2.7k
    Orsa je ocito sam sebi i svom agentu vjerovatno jos jednom potvrdio svoju najvecu izjavu : " nema veceg kluba od dinama !"

To si je vjerovatno izgovarao u tisini danas u tunelu, ako postoji tunel u 4 ranku engleske lige dok je ispred njega umjesto broncanog petka izlazi neki junior koji se i sam pita, da li da ovog hrvata pitam za selfie na poluvremenu ili da sacekam nakon tekme
  • og1986
    2.9k
    Sada je i meni palo na pamet. Zamislite tog klinca, 17-18 godina. Ide igrati neki nebitan kup tamo promoviran iz juniora u b momčad. I pored njega stoji lik koji je pred mjesec i pol zabio za pobjedu Hrvatske i osvajanje brončane medalje na svjetskom, isto tako asistirao za gol protiv Brazila.

Neznam tko je više bio iznenađen u toj situaciji klinac ili orša.
  • Jaro
    10.7k
    taj klinac vjerojatno nema pojma ko je Orsic realno...
  • Ludovic IX
    9.7k
    Kad sam prije 17 godina posjetio stamford bridge po prvi put, išao sam u obilazak stadiona i vodič pita ljude za koji klub navijaju i nakon kineza i japanaca koji vole chelsea od kad su otvorili oči prvi put, pita mene i ja kažem "dinamo zagreb".. naravno morao ponoviti još barem jednom i lik pojma nema. Kažem mu da je Mario stanic igrao u dinamu. Ali opet pojma nema.

Uglavnom već onda shvatio da ako nisi iz top klubova lige petice, Englezi ne znaju da postojis. Tako da isto vjerujem da klinac iz b ekipe nema pojma tko je orsic.

Također, znam iz prve ruke da Englezi baš i ne prate druge klubove osim svog po Europi pa vjerojatno nisu ni vidjeli orsine golove.
  • thomas22
    300
    Po pitanju dinama se u tih 17god puno promjenilo...nedavno u podzemnoj u njemačkoj dvojica švaba nabrajaju dinamove igrače u europskim klubovima i to jako dobro i one "manje" poznate tipa rahmani i jakić i na kraju zaključuju da oni vode neki klub uvijek bi kupili dinamovog igraca zbog pedigrea i male mogucnosti u grešku. Mozda bas ti klinci u engleskoj prate jako nogomet i znaju jako dobro Oršića.
    Ovdje na forumu su danas svi jako pametni oko Oršića, nema ga u klubu mjesec dana, a neki ga cak i omolavažavaju i rubno vrijeđaju. Halo, mi smo dinamovci, a to je Mislav Oršić, igrač koji nas je godinama cinio ponosnima do neba! Izabrao je pogresan klub i težak put ali u njega ne sumnjam nimalo jer sam vidio milion puta u dinamu njegov karakter i stav, pošten i pobjednički i zato uooce ne sumnjam da se Mislav bude opet sam izboril za sebe i svoju poziciju.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ja se nadam da ne bude pa da će na ljeto na zadovoljstvo svih, vratit sw tamo di pripada
  • og1986
    2.9k
    Vlasnik Southamptona Dragan šolak, ujedno i vlasnik Telemacha, nove TV i n1 dužan je 4.1 milijardu €.

Sada kako će se ta situacija prenijeti na klub...
    Al ga je oršić upiknuo. Iz dana u dan gore vijesti.
  • vjeko1701
    18.1k
    Al gledajući to iz perspektive Istre gdje su svi navijali da mu se proda klub jer ga Španjolci ne vode nikud...a sad su pod njima u realnoj borbi za europu dok pitanje kaj bi bilo pod Šolakom.
  • The Undertaker
    8.6k
    Ja kad sam nedavno išao bogami je vodič znao a i svi na kartama.
  • bbb medimurje
    4.4k
    Orsa danas niti na klupi
  • thadd
    108
    Pa jučer je igrao za B ekipu cijelu tekmu, ne vjerujem da je itko i očekivao vidjeti ga danas u zapisniku.

Inače, baš mi je drago što Sveci gube, nadam se da će ispasti iz lige, od srca im to želim :heart: :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.