Još da nisu tolike godine izgubljene u bojkotima i represijama kroz 90-e i 10-e, imali bi još zlatniju povijest.ovi transevi Ja <3 Dinamo i blue lions su mi baš prava oldara i svevremenski su i ništa ih nemre zamijeniti! — masacusec
I dodao bih da mi je drago da su svi vraćeni na ogradu, doduše plava vojska kao veliki transparent mislim da ne postoji valjda od exyu, ovako iz glave, možda griješim.dodao bih jos Purgeri i Blue Army — Zigi
Kod legendarna katedralice haha.. to vam se ragazzi moji desi kad pičkarate češku muriju po glavnome :joke: :lol:ostalo vani zadržano sve do kraja tekme. — Stihl
Prag — Zigi
Hahahhaha katedralica über alles! Kak eto nismo mogli na stadion (a ni u katedralu haha) tekmu smo slušali na radiju i to na češkom jeziku hahahKod legendarna katedralice haha.. to vam se ragazzi moji desi kad pičkarate češku muriju po glavnome
hahhah zipa priču pičkaramo se mi jel, lete krigle, baklje, svašta nešto i počnu rokat te šok bombe, a veli frend: "e ovakvu pirotehniku mi nemamo, bježi odavde" hahah...no nismo daleko pobegli, samo do katedralicei sa tada meni vjerujem i djelu nas prvi put u životu viđene šok bombe, koje naša murija(bar tada) nije imala
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.