Koliko ljudi je ispunilo dosad? Koliko ima tovarskih trolova? — criticus
Edit: Vidio sam 1200, al mislim na korektno ispunjeno od početka do kraja. — criticus
Ma ne mislim da će utjecat na relevantnost ankete, ali da će kolega možda morat neke očito trolovske ankete isključit i da će mu to uzet vrijeme. — criticus
Ne bi me čudilo ako se pročuje da anketa ide jako dobro u smislu brojnosti da neka njihova skupina se odluči na trolanje. — criticus
Nekak imam osjecaj ko da u vecini podrucja koje ova anketa ispituje znam odgovore, ali ovo pitanje me bogme jako zanima. Odnosno bojim se potencijalnih ideja. — Dino
Nekak imam osjecaj ko da u vecini podrucja koje ova anketa ispituje znam odgovore, ali ovo pitanje me bogme jako zanima. Odnosno bojim se potencijalnih ideja. — Dino
457 puta napisan je Cico Kranjčar, Kuže 347, Boban + skok na milicajca 145, Oršić je na četvrtom mjestu, Ćiro iza njega, Mamić je upisan između 20 i 30 puta. - 741 ispitanik nije odgovorio. — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.