• NitkoBitan
    24.5k
    Ovih dana se dosta raspravljalo o kapacitetu novog Maksimira, nacinu financiranja itd.

Na trecoj stranici ove teme imate fino prezentirane rezultate ankete u kojoj je glasalo 2000+ Dinamovaca (poprilicno reprezentativan uzorak) pa bacite pogled.

Mozda je i vrijeme za novu anketu s obzirom na nesto promijenjene okolnosti u odnosu na prije dvije godine (nova klupska garnitura, veca pozitiva oko kluba te posjeta) :smile:
  • crni1312
    331
    Podržavam novu anketu. Da se danas provodi, ja bi odabrao drugi odgovor.

Za razliku od tada, danas imamo novu vlast u klubu, marketing je neusporedivo bolji nego prije i raste svakim danom, članova imamo preko 50 000 što nam u tom trenutku čak nije bio ni cilj, organiziraju se Plave noći (čak i u srcu Dalmacije - ko je moga zamisliti lani), Dinamovo itd., a posjećenost utakmica je također značajno narasla.

Sve nabrojano je u konstantnom rastu i iskreno mislim da nam je plafon daleko viši nego što sam prije mislio, a sumnjam da sam jedini. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako sad dišu forumaši.
  • Dino
    3.4k
    Da se danas provodi, ja bi odabrao drugi odgovor.crni1312

Najbolji dokaz da se stadion ne gradi za narednih 2-3 godine, nego najmanje 50 ako ne i vise. Jednom kad izgradimo stadion mislim da ga za svojih zivota necemo mijenjati. Bilo bi zalosno da nam broj mjesta bude ogranicavajuci faktor u dizanju posjecenosti.

Ne treba pretjerivat, ali zato nikad ne smijemo umanjivat velicinu kluba kakav je dinamo.
  • MMice
    2
    Obzirom na ogromne promjene u strukturi kluba, dolaska nove uprave, "početka" izgradnje stadiona, prezentirane planove i projekte gradnje, mislim da je odlično vrijeme za ponoviti anketu sada kada smo malo "zreliji" i "pametniji", točnije kada imamo neku komunikaciju s klubom i predstavljen plan i rok izgradnje stadiona. Ja bih sada drugačije "glasao" u određenim segmentima :)
    Možda dodati/promijeniti/detaljizirati pokoje pitanje, ali generalno anketu ostaviti sličnu kako bi mogli usporedit rezultate.
    Pa ako ćeš imati volje i želje... Mislim da bi i odaziv bio čak i duplo veći obzirom na aktualnost teme.
    Pohvale još jednom za inicijalnu anketu.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.