-Ademi je tražio ispisnicu i ima 2 ponude, Lesi je jako dobar privatno s Ademijem i kaže da mu je najveća želja igrati u ligama petice — Captain America
-Čačić je imenovan SDom jer nisu mogli nikoga naći — Captain America
I sad Dinamo ne može naći sportskog direktora? Koje iznenađenje nakon što su mamići gazili struku 15-20 godina, a s trenerima igrali igru reciklaže. — Mali dioničar
Da su pendrek i njegovi zeru bolji i ako je ovo neka nova era, mogli su to riješit lagano. Ne vidim problem. — Mlađi referent
Nije mi jasan hodogram. Nema li Ademi ugovor s Dinamom pa bi samim time klubovi trebali kontaktirati Dinamo, a ne Ademija? — Mali dioničar
Da su pendrek i njegovi zeru bolji i ako je ovo neka nova era, mogli su to riješit lagano. Ne vidim problem. — Mlađi referent
ažalost nemam gotovo nikakve odnose u tom svijetu, ali priča o Manceu mi se činila sasvim ok. Njegovo ponašanje o kojem se priča je jedno, ali na ovom području je radio pravi posao. — Mlađi referent
Ova argumentacija me podsjeća na onu foru “kaj ti s kauča pljuješ igrače, a nemreš trčat”.. da, ja možda nemam idealno rješenje, ali ne sjedim u upravi i nisam masno plaćen da guess what - imam idealno rješenje. — Mlađi referent
Eto, ja možda nisam u pravu, ali samo dokaz da je nać boljeg SD-a od Ante vjerojatno najlakši posao na svijetu. A plaćen si 50soma kuna.
I da, Mance je svakako bolji od Ante — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.