Moram priznati da su me reakcije odobravanja (lajkovi) na ova tri komentara baš iznenadila. Naime, dvoje komentatora koji se pozivaju na demokraciju bave se vrijeđanjem, etiketiranjem, insinuacijama, zalaganjem za cenzuru itd. i dobiju salve podrške od drugih forumaša od kojih vjerojatno većina nije ni pročitala zadnje dvije stranice foruma, ali im je crvena krpa čim se nekoga nazove ''mamićevcem'' iako taj nigdje i nikada nije to naveo, a čak se u komentarima može pročitati da je protiv aktualne klupske vrhuške. Dok onaj koji ukaže da to što pišu nije u skladu s onim za što se zalažu, dobije gdje koji palac gore. Tako da su zapravo reakcije na ove komentare najbolja potvrda mojih teza o deficitu demokratskog modela jer takav model zahtjeva kao condicio sine qua non informiranog i racionalnog pojedinca, a takvih je očito jako malo. Eto toliko, nemam namjeru više komentirati o ovoj temi, ali ovo sam morao prokomentirati... — xyz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.