Točno, ali da li bi postojeći model bio prihvatljiv da ga čine drugi ljudi kojima je dinamo na prvom mjestu i koji časno obnašaju svoje funkcije i obavljaju svoj posao? Meni da... Takav model omogućava veću mogućnost za napredak, veću neovisnost u odlučivanju itd. ukoliko su ti ljudi spremni raditi isključivo za boljitak kluba, a ne svoj osobni interes. — xyz
Ja ne doživljam 1 član 1 glas kao neki ideal i kad se ostvari onda je posao završen i cvjetat će nam tisuće cvjetova. Meni je to više simbol otpora korumpiranom i kompromitiranom sadašnjem rukovodstvu kluba, ali ne i model upravljanja za kojeg bi htio da zaživi u budućnosti. — xyz
Ja ne doživljam 1 član 1 glas kao neki ideal i kad se ostvari onda je posao završen i cvjetat će nam tisuće cvjetova. — xyz
Točno, ali da li bi postojeći model bio prihvatljiv da ga čine drugi ljudi kojima je dinamo na prvom mjestu i koji časno obnašaju svoje funkcije i obavljaju svoj posao? Meni da... — xyz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.