• masacusec
    6.2k
    Ja se samo nadam da će to dodatno polarizirati i ujediniti momčad. Tu bi nam sad trebalo malo onog Bjeličinog nabrijavanja sa "svi su protiv vas", "svi jedva čekaju da posrnete".vjeko1701

Bjelica i čačić su reciprocitet što se nabrijavanja i motiviranja ekipe tiče.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Nebu se reklo nakon kopica lani..nije to bilo samo igrajte pa ćete pobijediti. Uvjerio ih je da je dinamo duplo bolji od onih supaka iz splita i da to moraju pokazat na terenu
  • NORTE
    19.6k
    Trenutno strepimo pred utakmicu s Lokomotivom...

Rekao bih da ni bod nije siguran.
    Svaka čast zaslužnima u stručnom stožeru za ovakvu formu igrača.
    Ovu momčad treba dobro razbuditi.

Volio bih kad bi i grupa posjetila trening. Reagirati na vrijeme jer ovo stvarno ne izgleda dobro.
    Probuditi ovu momčad da se bori na terenu, ako njima ne znači NAMA ZNAČI.
  • Crusades
    18.8k
    Nisam znao da se forma momčadi može procjenjivati nakon jednog prvenstvenog kola.
  • NORTE
    19.6k

Dovoljno mi je vidjeti nepostojanje igre doma protiv zadnje ekipe lige.
    A forma je bila očajna i prije pauze.
    Nastavili su gdje su stali - igra ne postoji.

Par mjeseci odmora nije bilo dovoljno stručnom stožeru da odmorenu momčad dovede u red i stvori igru, makar protiv najlošijih.
  • Crusades
    18.8k
    A forma je bila očajna i prije pauze.NORTE

U kojem točno periodu sezone? Ono kad smo polusezonu završili s dvije pobjede, Šibenik 3-0 doma i kad smo Rijeci dali 7 komada?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    ma sigurno misli na poraze od Milana i Chelsea
  • Ali
    2.7k

Dotakli smo dno... sluzbeno priopcenje, tko je se sastao od djelatnika kluba i o cemu razgovarao ???

Hnk tovari su postali za nas gospodski klub koji svoj prljavi ves pere unutar svoja cetiri zida i to u vremenu jeftine tarife.... a oni su sa watsapp porukama iz svlacione bili mjerilo za glupost...

Usput, kad se ovakve gluposti objavljuju , bojim se da je Ademi digao sidro...
    A ako i on ode, hocemo li i za njega citati da je zasluzio da se oproba u inizemstvu ? Ili je kapetan zasluzio da igra za sveti plavi dres dok on to pozeli a nakon toga se popne kat vise sa nekom ozibljnom funkcijom u klubu koji je u vrijeme dok je on nosio kapetansku traku ostvarii vjerovatno najvece uspjehe o kojima cemo pricati jednog dana unucima, kao sto su nama o rori ili zambati pricali....
  • IstokKa96
    864
    Previse je histerije u i oko kluba i nemoguce je ispratiti tko koga i zasto...do skupstine smo osudjeni na priopcenja moguce i lazna ili barem dvojbena, a tko zna kaj nas tek ceka nakon...kaj se tice transfera zasluznih igraca (meni osobno bedast naziv jer su svi na neki nacin zasluzni) ne podrzavam transfere 'izasli smo u susret' pa tako necu ni eventualni Ademijev...interes kluba uvijek na 1.mjestu...
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ali , nisi ti baš pametan. Rečenica di u jednom dijelu kazes:"A ako i on ode, hocemo li i za njega citati da je zasluzio da se oproba u inizemstvu ? Ili je kapetan zasluzio da igra za sveti plavi dres dok on to pozeli a nakon toga se popne kat vise sa nekom ozibljnom funkcijom u klubu".. ako je sad poželio da je dosta igrao za nas, jer da mu odmah ponudimo funkciju ili ipak da ga prodamo??
  • vjeko1701
    18.4k
    Svjestan sam toga, samo mi izgleda da će to u narednom periodu biti itekako potrebno. Ovo je još ok. Ako se slučajno izgube bodovi sa Lokomotivom, slobodno se nazovemo Dinamo Dresden s obzirom kakvo će bombardiranje tek onda krenuti.

A kaj se tiće Mede, o njegovom članku sve govori ova rečenica

"Ispada da će u takvom scenariju Čačić biti Mamić nakon Mamića."

Mislim...treba li kaj ovdje napisati?
  • striko
    2.4k
    Navodno će ubrzo zaposlenici dinama izdati priopćenje protiv Antolića. Ademi ima ponudu iz Njemacke a Brekalo čeka Sampdoriu. Aj da se ja okušam u prognozi
  • xyz
    840

Zašto takva mitomanija oko demokracije, oko 1 član 1 glas? Ja sam uvijek za prosvijećeni apsolutizam u odnosu na vladavinu nekompetentne većine. Sva inicijativa dolazi od pojedinca, pojedinac je onaj koji ima viziju, dok je masa mediokritetska i ona koja slijedi i to većinom ono što joj se kaže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet