• Keyser Soze
    17.3k
    Gol.hr pise da se šuška o godišnjoj plaći od 1,6 mil eura
  • Zagi
    13.7k
    Sada će umjesto veselja zbog pojačanja krenut narativ o pobuni u svlačionici zbog plaće.
    Koja mašinerija...
  • NB86
    17.4k
    Do 1.5 mil eura je po meni sasvim ok, orsa je imao 1.2 neto, vjerujem da i livi i petko imaju blizu 1 mil eura neto, nemaju se sta puno zalit
  • blue heart 72
    2.9k
    Ma kakvo zamjeranje ljudi moji. Nogomet je nažalost postao teški, ali baš teški biznis. Tu je malo iskrenih emocija, a puno patetike. Moraš ugrabiti ono za što ti se pruža prilika, a ne glumiti uvrijeđenu mladu. Pogotovo, ako se radi o deficitarnoj poziciji, što bi u ovoj situaciji bio itekako slučaj. Daj Bože da sutra ili prekosutra vidimo objavu: "Dobro nam došel, Josipe"
  • Zagi
    13.7k
    nemaju se sta puno zalitNino Bule

Nemaju ali to neće zaustaviti pojedine medije da to ne potenciraju.
  • xyz
    840
    Radije mu dati bonus za potpis 1 mil eura i plaću u rangu najboljih igrača, nego da značajno odskače...
  • Blue 67
    216
    Svako pojačanje će nam sada dobro doći svakako. Nisam ga pratio ne znam što očekivat uvijek mi je bio nekako topal-hladan, ali rođen u Zagrebu tu prošo akademiju iza igrao u klubu za pola koraka iznad dinama (ako je uopće) oni ga otpisali. , ovdje mu se vjerojatno nudi ugovor veći od 90% momčadi i ako je istina da se razmišlja između dinama i nekakve fiorentine. Jedno što mogu reći je MA.
  • Zagi
    13.7k
    J**e mi se koliku plaću će imat.
    Sam nek dođe i donese nam Ligu Prvaka. Imamo nezavršenog posla tam.
  • miro
    8.2k
    ma ne vjerujem da je to neto, to bi značilo da je samo Orša imao 2 milje bruto, a to mi se čini nemoguće za naš budget
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Ovo je prava bomba od transfera ako dode
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ja se nadam da naši imaju spremnu alternativu. Ne mogu se uvjerit da je ovo s Brekalom blizu realizacije, a ne bi bilo dobro da nakon njega ne znamo gdje dalje gledat.
  • NB86
    17.4k

Mislim da skoro sigurno nemaju neku alternativu, oni misle da im je ok kadar eto kao dobre su prilike brekalo i omeragic pa ce im dat ponudu, ako dođu dođu
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ako su mu dali 72 sata možda imaju i drugu opciju :chin:
  • xyz
    840

Koliko su sposobni, vjerojatno im je Hodža iz Slavena druga opcija...
  • Beowulf112
    422
    Moguce da im je "druga opcija" Marco Pasalic...nisam ga nikad gledao kako igra ali vidim da mu ugovor istjece na ljeto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.